Regina Eisabeta a Marii Britanii a dezvăluit secretul longevității ei

Regina Eisabeta a Marii Britanii a dezvăluit secretul longevității ei

Tortul de ciocolată și cerealele la micul dejun… Acestea sunt două dintre secretele gastronomice care au ajutat-o pe Regina Elisabeta a Marii Britanii să ajungă la venerabila vârstă de 94 de ani.

Sigur, ritualul de dimineață, cel mai important moment al zilei din punctul de vedere al Suveranei, este mai complicat de atât. De exemplu, Regina adoră să-și înceapă ziua cu o ceașcă fierbinte de ceai, Earl Grey sau Darjeeling, fără zahăr, doar cu puțin lapte.
După ritualul ceaiului, Regina Marii Britanii alege fie cereale, fie o porție de ouă-jumări. Musai, bucătarul este obligat să-i gătească ouăle din cele cu coaja mar, pe care distinsa le consideră a fi mult mai gustoase. Alături, poate pune somon afumat sau trufe.

Regina Eisabeta a Marii Britanii a dezvăluit secretul longevității ei

Pe parcursul zilei, după ceaiul de la ora 5, Regina Elisabeta se „relaxează' în compania unui sandwich – fie castraveți cu somon afumat, ouă cu maioneză, șuncă și muștar sau ton. Pâinea o mănâncă întotdeauna fără coajă, în formă de triunghi.

Cina o servește întotdeauna înainte de ora 19:00 și, în general, face alegeri alimentare ușoare: pește și legume la grătar, spanac sau dovlecei.

Regina Elisabeta a II-a (Elizabeth Alexandra Mary de Winsdor) s-a născut la 21 aprilie 1926, la Londra, fiind fiica prinţului Albert, duce de York, viitorul rege George al VI-lea, cel de-al doilea fiu al regelui George al V-lea şi al reginei Mary, şi a Elisabetei Bowes-Lion, ducesă de York.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete