Reacția Andreei Marin, după ce a aflat de decizia fiicei sale, Violeta: „Ca mamă o susțin”

Andreea Marin se gândește cu greu la momentul în care va trebui să se separe de fiica ei. Violeta, în vârstă de 15 ani, își dorește să studieze la o facultate în străinătate.

Violeta și-a anunțat părinții că își dorește să meargă la o facultate în străinătate după ce va termina liceul. Deși mai sunt doi ani pănă atunci, Andreea Marin se gândește cu greu la momentul în care va fi departe de fiica ei.

„Violeta este acum cu mintea departe, trece și de Moș Crăciun și de renii lui. Se gândește deja către facultate. Deși mai sunt doi ani, dar știi cum zboară? Dacă au zburat cei 15 și e înaltă cât mine. Își dorește foarte mult să studieze Dreptul la momentul acesta. Vom vedea. Undeva peste Ocean, așa visează. Eu o susțin. Ca mamă o susțin. Mi s-ar părea chiar frumos să reușească. Acum încerc să îi și spun că în doi ani se pot schimba lucrurile și că mai poți să îți schimbi părerea și te poate acapara un alt vis, o altă pasiune. Ea e foarte hotărâtă, dar eu știu cum e. Am pornit pe drumul informaticii. Am început facultatea și am și terminat-o și până la urmă am ajuns să fiu un comunicator', a povestit Andreea Marin la „Vorbește Lumea', potrivit unica.ro.

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică vrea să meargă la o facultate în Statele Unite ale Americii. Chiar dacă decizia fiicei sale a afectat-o, vedeta mărturisește că o va susține necondiționat.

„Nu e ușor să știu asta. Și sincer, am nopți când mă gândesc cu lacrimi în ochi la povestea asta. Nu e deloc simplu să știi că pleacă de acasă copilul tău. Și dacă pleacă de aici până la Roman, de unde sunt eu, dar să știi că îți e mai greu de ajuns și nu îți e la îndemână să-l îmbrățișezi', a mai dezvăluit Andreea Marin.

andreea-marin-si-violetaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Violeta studiază la o școală privată

Andreea Marin și Ștefan Bănică și-au înscris fiica la o școală privată din Capitală. Violeta are rezultate foarte bune la învățătură, iar părinții ei sunt foarte mulțumiți de notele pe care le are adolescenta.

Pe una dintre rețelele de socializare, fosta prezentatoare TV a fost criticată că și-a dus fiica la o școală particulară și nu la una de stat. „Fata Andreei Marin merge la o școală particulară, dacă își permite doamna. Particularii vă jumulesc de bani, crezi că va fi mai inteligenta?', i-a scris o doamnă Andreei Marin.

„Nu, nu este o școală de lux, ci doar una civilizată. Este o școală privată cu un buget moderat în comparație cu celelalte, dar care oferă foarte mult în privința educației și sunt foarte multumiță ca părinte. Și da, muncesc în primul rând pentru copilul meu. În rest, răutățile gratuite nu își au locul aici’, a fost replica dată de Andreea Marin.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete