Răzvan Fodor, reacție emoționantă când și-a văzut soția prezentând „Chefi la cuțite”

Gina Pistol s-a retras în timpul filmărilor din emisiunea Chefi la cuțite pentru că urma să devină mamă, iar noua prezentatoare este Irina Fodor. Soțul ei nu-și mai încape în piele de mândrie și a înregistrat tot momentul.

În fața televizorului s-au așezat Răzvan Fodor, fiica lor și soacra Irinei și s-au uitat la prima ediție în care Irina Fodor a apărut în calitate de prezentatoare.

„Uite-mă și aici și acolo (n.r. la TV)', a spus Irina Fodor plină de entuziasm, în timp ce Răzvan înregistra.

În același timp, fostul concurent de la Asia Express i-a declarat soției sale cât de mândru este de ea pentru că face parte din marea echipă de la Chefi la cuțite.

„Dar eu nu mai pot după tine, cât de mândru sunt de tine! Mi se umflă toată inima de îmi pompează, poate crap, fac atac cerebral, Doamne ferește! Aici cu suporterii, bunica cu șuruburile, soacra la prezentatoare. Gărgărița (n.r. Diana, fiica celor doi). Bravo măi, iubita mea!', se aude Răzvan Fodor în video-ul postat pe Instagram.

Gina Pistol, concediu de maternitate

În timpul filmărilor emisiunii Chefi la cuțite, Gina Pistol intra pe ultima sută de metri a sarcinii și urma să o aducă pe lume pe micuța Josephine. Astfel, ea a predat postul de prezentatoare soției lui Răzvan Fodor, Irina.

„Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat! Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise. O să vedeți în ediția din seara asta, a plouat cu pupături și îmbrățișări. Tot Gina a avut grijă să îmi facă un scurt training' înainte de a prelua proiectul și m-a pregătit pentru ce avea să urmeze. În altă ordine de idei, recunosc, așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin când își dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui!

Nu a fost deloc ușor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveștii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele interne' ale chefilor, și să am atenție sporită la regulile probelor, așa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii', a fost prima declarație a Irinei Fodor despre noul său rol.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete