Ramona Păuleanu a făcut un mare anunț, în direct: Va fi mămică

Ramona Păuleanu a făcut un mare anunț, în direct: Va fi mămică

Ramona Păuleanu a anunțat, în direct, la Știrile Pro TV că va deveni mămică. Frumoasa prezentatoare a fost dată de gol chiar de colega ei, Andreea Marinescu. Cu toate acestea, Ramona le-a spus colegilor ei că nu vrea momentan să dezvăluie dacă va avea fetiță sau băiat.

„Vreau să vă dau vestea cea mare. Sunt însărcinată și mă simt foarte bine. Nu vă spun încă ce este, vă spun așa pe episoade, am învățat și eu de la altele', a spus Ramona Păuleanu, în direct la Știrile Pro Tv.

Mai mult de atât, imediat după anunțul de la televizor, frumoasa brunetă a postat pe contul său de Instagram fotografii în care radiază de fericire și dezvăluie că nu are doar un bebe, ci … doi. Ramona Păuleanu va fi mămică de gemeni.

„Dacă tot m-a pârât @andreeamarinescu_22, iar burta oricum nu se mai poate ascunde, vă anunț și eu că sunt “puțin” însărcinată 😬😂🙈 și foarte mult emoționată.
Ps: burta este mult mai mare, rochia asta nu prea o lasă vederii, dar o s-o arăt și-n toată splendoarea ei 😌
Și pentru că atunci când mă apuc de-o treaba nu-mi place să mă încurc, mai am și gemeni 😅
Să dea Dumnezeu să fie bine, că multe griji îmi fac, și așa să vă fie tuturor 🙏'

Anul trecut, Ramona a povestit cum a sărbătorit împreună cu iubitul ei de Valentine’s Day. Acesta a așteptat-o acasă cu pizza, însă deliciosul preparat nu avea și o prezentare specifică îndrăgostiților.

„Mâncând mi-am dat seama că erau cutii de pizza puse în formă de inimă. Fiecare cu plăcerile lui. Eu nu am o inimă mare, am un stomac mare', a povestit viitoarea mămică.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete