Raluca Zenga, cat de sexy este și cât de minunate sunt fotografiile din vacanțele ei

Raluca Zenga, soția antrenorului de fotbal Walter Zenga, are o viață de vis. Tot Universul ei gravitează în jurul celor doi copii, dar și în jurul proiectele profesionale pe care le are în derulare.

Dacă nu este pe covorul roșu al unu eveniment de marcă din Dubai, doamna Zenga se… „documentează' pentru blog.

Pasionată de călătorii, Raluca și-a lansat anul trecut un blog de călătorie pe care are grijă să-l updateze foarte des. Cel mai recent „subiect' dezbătul pe platformă este vacanța pe care familia Zenga – cu mic cu mare – au petrecut-o în Africa de Sud.

„Am fost cu copiii într-un safari minunat în Africa de Sud, și am petrecut revelionul în Cap Town. Copiii au fost absolut încântați să vadă animalele sălbatice în toată splendoarea lor, în savană. Am avut parte de tot soiul de peripeții, furtună de deșert în safari, hienele și șacali pe care îi auzeam noaptea la câțiva pași de cort.

Partea inedită din savană este că aceste corturi nu sunt îngrădite, nu există un gard care să le separe, și atunci accesul animalelor a fost absolut la liber. Am avut restricții incredibile noaptea, nu aveam voie să punem piciorul afară din cort!', a declarat blonda pentru Antena Stars.

Raluca Zenga a împărtășit cu publicul o serie de fotografii în care este incredibil de sexy.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete