Raluca Moianu, mamă mândră și fericită. Cum arată fiica sa și ce carieră ar vrea să urmeze: „S-a decis să dea la…”

Raluca Moianu, în vârstă de 53 de ani, își crește fiica singură. Marius Ancuța, soțul ei, a încetat din viață acum patru ani după o boală necruțătoare. Fiica lor, Mara, avea doar 13 ani. În prezent, tânăra este clasa a XII-a și deja știe ce meserie va urma.

Raluca Moianu a declarat recent că Mara are note foarte bune, iar după terminarea liceului, va urma Facultatea de Drept, deși în trecut ar fi vrut să se facă medic. Mara tocmai a împlinit 18 ani și nu este doar deșteaptă, ci și incredibil de frumoasă.

Între timp, s-a răzgândit, nu mai dă la Medicină, așa cum plănuise, ca să îi calce tatălui său pe urme. S-a decis să dea la Drept, ca să devină avocat sau notar. Sper să intre și să-și aleagă ea ce dorește. Eu o sprijin indiferent de ce va alege să facă!', a declarat Raluca Moianu pentru Ego.ro.

Mai mult, invitată în emisiunea „La Măruță', fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă' a mărturisit că fiica ei nu vrea să urmeze trendul actual de a învăța în străinătate, ci vrea să rămână în țară.

„A făcut 18 ani. O puștoaică iubită. A sărbătorit cu prietenele. E un copil deosebit, pentru că e foarte puternică, e o fată care știe ce vrea. Își dorește să fie magistrat și să rămână în țară. E genul care vrea să fie ordine', a povestit Raluca Moianu în platoul emisiunii „La Măruță',

Mara-AncutaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mara are trăsături de fotomodel, astfel în anii de liceu a obținut locul trei la un concurs de Miss și Mister, iar mama sa a fost mai mult decât fericită, felicitând-o în mod public pe Facebook.

„22 de tineri frumoși la concursul de Miss&Mister 2019, Colegiul național I.L.Caragiale. Frumoasa mea a avut curajul să se înscrie, a muncit mult ca să iasă dansul perfect și și-a ales de la Eli Lăslean o rochie de seară splendidă. Bravo, Mara! Locul 3, în seara asta. Pentru mine tu ești oricum cea mai frumoasă!', a scris acum ceva timp fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă' difuzată de TVR, pe contul de Facebook.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete