Raluca Moianu, mamă mândră și fericită. Cum arată fiica sa și ce carieră ar vrea să urmeze: „S-a decis să dea la…”

Raluca Moianu, în vârstă de 52 de ani, își crește fiica singură. Marius Ancuța, a încetat din viață acum patru ani după o boală necruțătoare. Fiica lor, Mara, avea doar 14 ani. În prezent, tânăra a trecut clasa a XII-a și deja știe ce meserie va urma.

Raluca Moianu a declarat recent că Mara a terminat anul școlar cu o medie foarte bună, iar după terminarea liceului, Mara va urma Facultatea de Drept, deși în trecut ar fi vrut să se facă medic.

„Mara trece în clasa a-XII-a. Nu a luat premiu, dar a încheiat anul școlar cu medie foarte bună, peste 9. Între timp, s-a răzgândit, nu mai dă la Medicină, așa cum plănuise, ca să îi calce tatălui său pe urme. S-a decis să dea la Drept, ca să devină avocat sau notar. Sper să intre și să-și aleagă ea ce dorește. Eu o sprijin indiferent de ce va alege să facă!', a declarat Raluca Moianu pentru Ego.ro.

Mara-AncutaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mara are trăsături de fotomodel, astfel în anii de liceu a obținut locul trei la un concurs de Miss și Mister, iar mama sa a fost mai mult decât fericită, felicitând-o în mod public pe Facebook.

„22 de tineri frumoși la concursul de Miss&Mister 2019, Colegiul național I.L.Caragiale. Frumoasa mea a avut curajul să se înscrie, a muncit mult ca să iasă dansul perfect și și-a ales de la Eli Lăslean o rochie de seară splendidă. Bravo, Mara! Locul 3, în seara asta. Pentru mine tu ești oricum cea mai frumoasă!', a scris acum ceva timp fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă' difuzată de TVR, pe contul de Facebook.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete