Radu Vâlcan, declarație de dragoste inedită pentru Adela Popescu: „Fiecare face ce dorește”

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian. Prezentatorul de la Antena 1 a dezvăluit recent câteva detalii din viața lor de zi cu zi, făcându-i un compliment inedit soției sale.

Radu Vâlcan a oferit recent un interviu la Antena Stars în care a spus că are familia la care visa. De asemenea, a numit-o pe Adela Popescu „eroină', având în vedere că a dat naștere la trei copii cu diferență mică de vârstă între ei. Cât despre împărțirea responsabilităților, gazda emisiunii „Insula iubirii' a mărturisit că se ocupă de cumpărături sau de plata facturilor.

„Exact familia la care am visat amândoi și pe care ne-o imaginam. Nu cred că mi-aș dori mai mult de atât. (…) Avem încredere foarte mare în noi, unul în celălalt. Înțelegem meseriile pe care ni le-am ales, știm că este greu cu trei copiii, o probăm în fiecare zi. (…)

Mi-am dat seama de la început că trebuie să o degrevez pe ea de tot ce înseamnă aceste griji, să plătești facturile, să faci cumpărături. (…) Este eroină, din punctul meu de vedere, faptul că am făcut trei copii la o distanță atât de scurtă', a mărturisit Radu Vâlcan, pentru Antena Stars, scrie Substanțial.

Pentru că mulți fani își doresc să afle secretul unei căsnicii reușite ca a lor, Radu Vâlcan a spus că la ei nu există reguli. Se iubesc, se respectă și se completează unul pe celălalt.

„Fiecare face ce dorește, nu există reguli. (…) Părintele mai autoritar, într-adevăr, sunt eu, dar cedez mai repede. Adela are o altă tehnică, ea nu este atât de autoritară, dar nici nu cedează și nici nu îi face pe copii să simtă', a adăugat prezentatorul TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete