Radu Pietreanu, care a făcut furori în proiectul „Vacanța Mare' alături de Mugur Mihăescu, revine la TV cu un numărr special, în emisiunea „iUmorr – iRoast'. Intră în pielea regetatului Adrian Păunescu și recită o poezie care emoționează.
Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor, într-o ediţie specială a show-ului, dedicată momentelor şi oamenilor care au scris istoria fotbalului. Rând pe rând, Radu Pietreanu, Angel Popescu, Ionuţ Rusu şi Daniela Gyorfi se vor prezenta în faţa juriului cu roast-uri acide şi remarci pe măsură, de care nici juraţii nu au scăpat.
După ce a deschis momentul cu o serie de ironii la adresa juraților: „Suntem în 1991, Duckadam ieșise la pensie, Răducioiu era în Italia, învăța româna. Tot în acea perioadă, Gardoș nu știa dacă să renunțe la pampers și să-și ia tricoul de la Națională, iar Crăciunescu nu știa pe ce parte a fluierului să sufle!', Adrian Păunescu, personaj pus în scenă de actorul Radu Pietreanu, a continuat cu o poezie care a emoționat întreaga sală:
,,Cine e fotbalist, pe stadion, nu în gând, mai aude, și în somn, publicul înjurând / Că am fost, că n-am fost sau suntem jucători, astăzi, îmbătrânind, devenim antrenori / Ce sportivi, niște glorii ce nu mai au loc, de atâția Pițurci ce nu-i cheamă la joc / Niște moși pe teren, respirând tot mai greu, sunt acești fotbaliști, ce ratează mereu / Chiar acum, când scriu, ca și cum aș urla, eu îi știu și îi simt, chefuind undeva / Ne amintim și de ei, după lungi săptămâni, fani bătrâni ce suntem, cu sportivii bătrâni / Cine are sportivi, pe stadion, nu în gând, mai aude, și în somn, publicul înjurând / Că din toate ce sunt, cel mai greu e să fii, nu campion pe teren, ci campion la beții [ … ] De ce nu suntem, iar, țara de neînvins, deși suntem destui, Hagi trebuie convins / Vino, Gică, să fii, încă o dată erou, România s-o faci, campioană din nou!.
Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.
De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.
Interviuri
Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.
Psiho
Sănătate
Gastronomie
Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.