Radio ZU este lider de audiență la nivelul publicului comercial din București cu o medie de peste 130.000 de ascultători unici și o cotă de piață de 14.4%

„Continuăm să fim numărul 1! De 13 ani, suntem cel mai tare radio din București! Mulțumim!', au spus Popescu și Flick în timpul Matinalului de Vară difuzat de Radio ZU. 

Conform celui mai recent Studiu de Audiență Radio*, desfășurat în perioada 26 aprilie – 14 august 2021,  Radio ZU, parte a grupului Intact Media Group, își reconfirmă poziția de lider, este cel mai ascultat post de radio din București, cu o medie zilnică de peste 200.000 de ascultători unici. La nivelul publicului comercial (18-49 ani), Radio ZU este cel mai ascultat post de radio din București cumulând cele mai multe sferturi de oră ascultate și deține 14.4% din piață. Radio ZU este lider de audiență la nivelul publicului comercial din București cu o medie de 133.100 ascultători unici.

La nivel urban, Radio ZU ocupă a două poziție în topul radiourilor. Zi de zi Radio ZU este ascultat în medie de peste 1 milion de ascultători unici. La nivelul publicului comercial din urban, Radio ZU atinge o medie de 816.200 ascultători unici.

La nivel Național Radio ZU este ascultat zilnic de 1.913.200 ascultători unici. În topul clasamentului la nivel național, Radio ZU ocupă locul 2.

Față de valul anterior, numărul sferturilor de oră ascultate la nivel național înregistrează o apreciere de +3%.  Interesul ascultătorilor față de muzica și programele ZU a crescut în rândul publicului comercial din România, procentul de creștere a sferturilor de oră ascultate față de valul similar din 2020 fiind de +7%.

Vara aceasta, milioane de oameni au călătorit prin România alături de Radio ZU

Aceste rezultate foarte bune vin să reconfirme faptul că Radio ZU transmite programe realizate în acord perfect cu ascultătorii, cărora de 13 ani le transmite acele minunate emoții care-i țin pe frecvențele ZU.

Cel mai recent exemplu de campanie despre care putem discuta este „RADIOAVENTURA, Turul României cu Autorulota ZU', desfășurată în vara care tocmai s-a încheiat. Timp de 2 săptămâni, în perioada 18 – 31 iulie 2021, Radio ZU a străbătut țara, a parcurs peste 3000 de kilometri, a realizat 10 ediții de matinal din orașe diferite ale țării, a adus în fața ascultătorilor povești de viață impresionante, a demonstrat, încă o dată, cât de faină este România. 

„RADIOAVENTURA este manifestul cel mai puternic că, oricât am fi de departe, avem nevoie să fim aproape. Ca să rămânem oameni între oameni.', declara Mihai Morar în timpul campaniei.

Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan, Tea Teodorescu și întreaga echipă Radio ZU au reușit să „construiască' o campanie de milioane. Milioane de vizualizări, milioane de oameni care au stat cu ochii pe transmisiunile video realizate în timpul celor două săptămâni, dar și milioane de emoții, de întâlniri și povești frumoase.

„SEMPER UNA – MEREU ÎMPREUNĂ, aceasta este deviza Academiei Forțelor Terestre din Sibiu și cred că de atâția ani de când facem radio împreună am merita și noi să purtăm în inimi aceeași deviză! Merem pân la capăt, cum zice-o vorbă din Ardial, no! Vă iubesc!', declara Daniel Buzdugan la finalul campaniei.

Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS. 

Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro.

Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).

Romantic FM – crește în preferințele publicului din București

Romantic FM, cel mai longeviv brand radio comercial românesc, este preferat  zilnic de 106.500 de  bucureșteni,  potrivit celui mai recent  Studiu de Audiență Radio*, cu o cotă de piață de 6%.

La nivelul Bucureștiului, Romantic FM își apreciază numărul sferturturi de oră ascultate, postul înregistrează astfel o creștere de +22% față de vara 2020. Romantic FM înregistrează o apreciere de +18% și față de valul anterior din 2021.

Romantic FM s-a detașat în acest val la nivelul publicului comercial. Față de vara 2020, postul înregistrează o creștere semnificativă a numărului de ascultători unici de +28%.

Soundul și personalitatea unică, varietatea muzicii și conținutul de calitate sunt atuurile datorită cărora iubitorii de muzică aleg frecvența 101.9 FM.

Romantic FM poate fi ascultat și la Iași, pe 98.6 FM, în Bacău, pe 98.0 FM, precum și online, pe www.romanticfm.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial