(P)Transitions®, ochelarii de vedere nu au fost niciodată atât de moderni

(P)Transitions®, ochelarii de vedere nu au fost niciodată atât de moderni

Într-o lume dominată de fast fashion, sezoane pre-sezoane și post-sezoane de prezentări de modă, lume în care presiunea e din ce în ce mai mare pentru zona de creativitate, originalitate și producție rapidă, se conturează din ce în ce mai puternic nevoia de individualitate și stil personal. Lentilele Transitions® de la Essilor sunt accesoriul perfect pentru orice stil personal.

Echipele de cercetare și dezvoltare Essilor inovează constant designul optic, materialele folosite și tratamentele applicate lentilelor, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și a aduce ochelarii în prezentul tehnologiei. Iar lentilele Transitions® sunt o dovadă a acestui process remarcabil, situate la ani distanță de primele lentile heliomate apărute în optici.

Lentilele inteligente™ Transitions® se adaptează automat la schimbările de lumină. Răspunzând la lumina care este în jurul nostru, ele se modifică în mod inteligent de la deschise la colorate. Optimizând cantitatea de lumină pe care o primesc ochii, lentilele Transitions contribuie de asemenea la reducerea luminii puternice, și astfel ochii nu mai sunt la fel de obosiți și solicitați, și ne putem bucura de o vedere fără efort. Toate lentilele Transitions blochează 100% din razele UV și ajută la protecția împotriva luminii albastre-violet dăunătoare de la aparatele digitale, ecrane și bieninteles soare puternic.

Transitions® oferă opțiuni pentru toate gusturile, de la Transitions Signature, la Transitions XTRActive și Transitions Flash to Mirror. Lentilele Transitions Signature vin în trei culori clasice, gri, maro, verde grafit și patru noi culori vibrante în vogă, emerald, sapphire, amethyst și amber. Toate lentilele Transitions Signature beneficiază exclusive de tehnologia Chromea7, aceasta transformându-le în cele mai rapide și receptive lentile în orice condiții de lumină și temperatură.

Transitions EXTRActive sunt varianta perfectă pentru protejarea vederii la volan. Acestea oferă o întunecare și mai intense a lentilei pentru a asigura o vedere bună în orice condiții de vreme.

Lentilele Transitions Flash to Mirror sunt accesoriul perfect pentru zilele însorite. În contact cu razele puternice acestea se transformă în ochelari de soare cu efect de oglindă, iar culorile disponibile sunt variate, pentru a satisfice și cele mai eclectice gusturi: orange, forest green,  ocean blue, violet și bronze.

Essilor România vă oferă posibilitatea de a încearcă lentilele Transitions® cu o reducere de 100 de lei în opticile partenere. Descarcă voucherul de pe www.essilortransitions.ro, la categoria Voucher. Campania se încheie pe data de 31 mai, 2019.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial