„Prostia costă. Mă uit și plâng”. Nou mesaj al lui Dorian Popa, după ce a rămas fără permis în urma consumului de substanțe interzise la volan

Dorian Popa regretă amarnic că s-a urcat vineri, 27 octombrie, la volan, sub influența substanțelor interzise. S-a ales cu dosar penal, dar a rămas și fără permis de conducere.

Cântărețul Dorian Popa are de suferit după ce a fost prins de polițiști la volan sub influența drogurilor. E vorba despre imaginea lui în ochii fanilor, care îl credeau un adevărat model în viață și în afaceri. Totodată, artistul a rămas și fără permis, așa că nu își mai poate conduce mașina Lamborghini în valoare de 300.000 de euro.

De curând, Dorian Popa și-a pozat mașina în garaj, trist că nu o mai poate conduce. A și transmis un mesaj.

„Prostia costă. Mă uit și plâng…mă uit', este mesajul transmis de Dorian Popa, recent, pe pagina lui de Instagram, la secțiunea Story, alături de o imagine cu mașina sa Lamborghini.

Declarațiile artistului, după ce a fost prins drogat la volan, doar în chiloți și halat: „O greșeală flagrantă pe care mi-o asum'

Dorian Popa a făcut primele declarații după ce pe 27 octombrie a fost prins de polițiști în Domnești, în apropiere de casa lui, drogat la volan. Acum, artistul a recunoscut că a consumat canabis și a vrut neapărat să le ceară scuze fanilor săi.

Într-un vlog postat pe Youtube, Dorian Popa recunoaște că a greșit când s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise. „Astăzi vreau să am o discuție serioasă cu voi, cei care mă urmăriți, dar și cu cei care nu mă urmăresc și, probabil, au aflat de la televizor sau din presă de eveniment. Am fost oprit de poliție și am ieșit pozitiv la canabis.

În primul rând, vreau să le cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, tuturor celor care își încep diminețile cu mine. Am greșit indiscutabil, la vârsta și experiența de viață pe care le am, clar nu am circumstanțe atenuante. Îmi pare nespus de rău că prin ceea ce am făcut, am dat un exemplu negativ și nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat.

Nu sunt aici să mă ascund. Recunosc. Am consumat cannabis. Nu în ziua în care am fost oprit de poliție, dar am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret. Îl regret mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță, chiar și la câteva zile după ce ai consumat’, a început influencerul discursul său.

Ulterior, el a susținut că nu a consumat canabis vineri, când a fost prins de polițiști, ci anterior. „Procesul meu idiot de gândire, în momentul ăla, a fost că aveam o plecare din țară pentru filmări, programată de mult, unde nu voiam să conduc, iar aici știți foarte bine că îl am ca șofer pe Edi. Uite așa am făcut greșeala asta tâmpită.

Vineri, în ziua în care s-a întâmplat, am fost acasă toată ziua, filmând vlogul de terminare a renovărilor, după cum bine știți. După cum nu a trebuit să plec nicăieri, nu l-am mai deranjat pe Edi. Seara, din păcate, am făcut cea de-a doua greșeală.

Aveam nevoie să mă duc până la non-stop (magazin, n.r.) și exact ca ultimul prost, am zis: «Ce se poate întâmpla? Merg până la câteva sute de metri de casă». O greșeală flagrantă pe care mi-o asum pentru că nu contează dacă sunt 500 de metri sau 500 de kilometri, fapta aceeași. Deși trecuse ceva timp de la consum și eram lucid, încadrarea în lege este aceeași’, a adăugat Dorian Popa, care a fost prins de polițiști pe data de 27 octombrie, în chiloți și halat.

Dorian Popa in halat prins de politisti 1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023

Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete