Probleme în Paradis. Cosmin Natanticu și Eliza Georgescu, neînțelegeri înainte de a pleca în Asia Express

S-a dat startul uneia dintre cele mai competitive emisiuni de la TV, Asia Express. Vedetele noastre și-au făcut bagajele și și-au luat partenerul în aventura vieții lor. Unul dintre cuplurile participante la acest sezon este format din Cosmin Natanticu și Eliza Georgescu.

Cu puțin timp înainte de a urca în autocar, concurenții au descris sentimentele și emoțiile pe care le trăiesc și cum văd ei această experiență. Cosmin Natanticu și soția sa au declarat că sunt extrem de emoționați, dar pregătiți. Mai mult decât atât, pregătirile pentru călătoria vieții lor au început cu aproape o săptămână înainte, iscându-se și câteva discuții mai aprinse.

De ce? Ei bine, Eliza Georgescu a mărturisit că a vrut să facă un „antrenament' pentru ceea ce va urma, fiind convinsă că vor exista situații tensionante între ei în Asia și să exerseze un pic cum vor gestiona aceste mici conflicte pentru a merge cât mai departe.

„Ne-am făcut bagajele de 6 zile, ne-am certat în ultimele 3 zile ca să ne obișnuim cu treaba asta', a spus Eliza Georgescu la Antena Stars.

Cosmin Natanticu și Eliza Georgescu Asia Express

O veche zicală spune că nu este important să câștigi, important este să participi. Evident, acest lucru este valabil și pentru cei doi, însă miza este suficient de mare și motivantă pentru a visa la câștigarea competiției.

Cosmin Natanticu a explicat clar și răspicat să se înțeleagă ce va face el cu marele premiu. Nimeni nu s-ar fi așteptat la acest răspuns, însă după cum bine îl știe toată lumea, el a glumit spunând că marele premiu îl va dona… Elizei.

„Eu donez banii mei și o să-i dau Elizei', a spus Cosmin Natanticu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete