Proaspăt despărțită de iubitul milionar, Rihanna pozează super sexy, în lenjerie intimă

Rihanna, mai sexy ca niciodată. Cu siguranță asta poți spune atunci când privești fotografiile pe care artista de 32 de ani le-a făcut zilele trecute. Îmbrăcată în lenjerie intimă roz, artista demonstrează că nu măsurile ideale 90 – 60 – 90 te fac neapărat sexy.

Voluptoasă și provocatoare, Rihanna demonstrează că suferința din dragoste îi face bine. După despărțirea de iubitul milionar, Hassan Jameel, artista și-a canalizat toată energia pe proiectele profesionale.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Acest lucru este valabil și în cazul ședinței foto amintite mai sus. Ea face parte din campania de promovate a propriului brand de lenjerie Savage x Fenty. Pe lângă acest business, Rihanna se laudă cu o sumedenie de contracte de imagine încheiate cu branduri celebre și cu succes internațional din punct de vedere muzical.

În ianuarie, Rihanna i-a spus „Adio' milionarului Jameel

După o relație de 3 ani, la început de 2020, Rihanna s-a despărțit de Hassan Jameel. Tânărul om de afaceri deține business-uri de milioane de dolari. Vacanțele scumpe și plimbările exotice s-au cam terminat pentru cei doi amorezi, împreună, dar cu siguranță vor recupera individual.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete