Prințul William, supărat rău pe Meghan Markle: „Acea femeie nenorocită”

Prințul William, supărat rău pe Meghan Markle: „Acea femeie nenorocită”

Prințul William s-a descărcat emoțional la înmormântarea prințului Philip după ce a susținut că Meghan Markle a agresat membrii personalului regal.

O sursă a declarat, pentru The Daily Mail, că la înmormântarea lui Prințului Philip din aprilie, William a numit-o pe Meghan „acea femeie nenorocită' pentru modul în care ar fi tratat personalul său atunci când ea și soțul ei, prințul Harry, locuiau în Palatul Kensington.

„Dar uită-te la felul în care femeia asta nenorocită s-a comportat cu personalul, nemiloasă', a spus William, potrivit The Daily Mail.

Când încă locuia în Marea Britanie, Meghan Markle ar fi avut un deficit de personal, deoarece aceștia au ales să plece din cauza modului în care se comporta cu ei. Soția lui Harry dădea numeroase mesaje în care cerea diverse lucruri încă de la primele ore ale dimineții.

Meghan a negat aceste zvonuri, deși unul dintre angajați a depus o plângere la secretarul lui William la acea vreme, susținând că Meghan a maltratat doi asistenți personali la Palatul Kensington și a subminat un al treilea angajat.

Înmormântarea lui Philip din aprilie i-a făcut pe Harry și William să se reunească pentru prima dată de când Ducele de Sussex a renunțat la titlurile regale în ianuarie 2020 și s-a mutat cu Meghan în peste Ocean. Se pare că cei doi frați s-au certat timp de două ore cât au stat la Castelul Windsor.

„Au sărit unul la gâtul altuia. Furia şi nemulţumirea dintre cei doi fraţi a crescut incredibil de mult. Prea multe cuvinte dure şi vătămătoare au fost spuse. Conflictul dintre cei doi fii ai Dianei nu pare să se încheie în curând', a declarat un apropiat al Casei Regale Britanice potrivit Daily Mail.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete