Prințul William și Regele Charles sunt mai apropiați ca niciodată. Ce le-a „întărit relația” în ultimii ani?

Regele Charles al III-lea și Prințul William își asumă uniți noile roluri regale.

La moartea reginei Elisabeta, la 8 septembrie, Charles a urcat imediat pe tron și l-a numit pe fiul său cel mare prinț de Wales, titlul tradițional pentru moștenitor, în ziua următoare. Și, deși cei doi nu au o relație tradițională de tată și fiu, sunt acum mai apropiați ca niciodată.

„Discuțiile despre viitorul țării și despre viitoarele lor roluri le-au întărit legătura”, spune o sursă care îi cunoaște atât pe Charles, în vârstă de 73 de ani, cât și pe William, în vârstă de 40 de ani, pentru PEOPLE.

Pe lângă faptul că s-au apropiat din cauza morții prințului Philip, tatăl lui Charles, care a murit în aprilie 2021, și a reginei Elisabeta, decizia prințului Harry și a lui Meghan Markle de a se muta în California după ce au renunțat la funcțiile de membri seniori ai familiei regale în 2020 „i-a adus pe William și Charles mai aproape”, spune sursa.

Prințul William s-a dovedit deja a fi o prezență liniștitoare pentru tatăl său. În timpul ceremoniei televizate de aderare după moartea reginei, regele Charles și-a arătat o latură nervoasă împingând la o parte o tavă cu stilouri și aruncând priviri fulgerătoare la un asistent pentru a muta piesa de pe masă, apoi a continuat să își descarce supărarea în spatele scenei.

William a fost cel care a ajutat să-l liniștească pe Charles,„dezamorsând situația”, spune o persoană din interiorul familiei regale.

Așa cum Regele Charles s-a pregătit pentru rolul de monarh toată viața, Prințul William se „implică complet” în rolul de Prinț de Wales. El este, de asemenea, Ducele de Cornwall, ceea ce vine la pachet cu Ducatul de Cornwall, un domeniu de terenuri agricole, proprietăți și afaceri comerciale în valoare de aproximativ 1,3 miliarde de dolari. Anul trecut, acesta i-a asigurat lui Charles un venit de aproximativ 25 de milioane de dolari.

„El va avea un rol foarte activ în acest sens”, spune o sursă regală pentru PEOPLE.

În octombrie 2019, prințul William a declarat că va călca pe urmele tatălui său atunci când vine vorba de Ducatul de Cornwall.

„Am început să mă gândesc la modul în care voi moșteni Ducatul într-o zi. Ei bine, stați liniștiți că nu voi agita barca. Voi face cam același lucru pe care îl face și tatăl meu. Nu sunt atât de pasionat de arhitectură, asta este clar”, a declarat William fermierilor în Prince Charles: Inside The Duchy of Cornwall.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete