Prințul Harry și Meghan Markle stârnesc din nou controverse. De ce nu îi mai urmăresc pe instagram pe Kate Middleton și prințul William?

Prințul Harry și Meghan Markle stârnesc din nou controverse. După ce de-a lungul timpului s-a scris despre conflictele care ar exista între ei și ducii de Cambridge, un gest făcut recent de ducii de Sussex alimentează zvonurile potrivit cărora relația dintre cele două cupluri regale nu ar fi una tocmai bună. 

Decizia lor de a-și deschide propriul cont de instagram a luat prin surprindere pe toată lumea, însă Meghan Markle și prințul Harry și-au dorit să promoveze în mediul online cauzele pe care le susțin, fără ca postările lor să fie confundate cu cele ale ducilor de Cambridge. După separarea de Kate Middleton și prințul William, acum, ducii de Sussex au uimit pe toată lumea după ce au luat decizia de a nu mai urmări o mulțime de conturi de instagram, printre care și cel al ducilor de Cambridge.

Prințul Harry și Meghan Markle stârnesc din nou controverse. De ce nu îi mai urmăresc pe instagram pe Kate Middleton și prințul William?

La o analiză mai atentă, orice persoană poate observa că prințul Harry și Meghan Markle nu îi mai urmăresc pe instagram pe Kate Middleton și prințul William. În timp ce multe persoane au pus acest lucru pe seama micilor conflicte care au existat între cele două cupluri, în realitate, explicația este alta, iar ducii de Sussex au ținut să lămurească situația tot prin intermediul unui mesaj pe instagram.

Prințul Harry și Meghan Markle susțin asociațiile care promovează sănătatea mintală și pentru a atrage atenția asupra acestora, cei doi au ales să urmărească pe instagram doar aceste conturi. Astfel, duci de Sussex au încetat să mai urmărească alte conturi, inclusiv pe cele ale membrilor familiei regale britanice.

“Mai este luna de conștientizare a sănătății mintale în SUA, iar 13-19 mai este Săptămâna Sănătății Mintale în Marea Britanie. Pentru a aduce un omagiu celor care fac lucruri incredibile în acest domeniu, atragem atenția asupra anumitor conturi de instagram care promovează sănătatea mintală, starea de bine, pozitivitatea corpului, stima de sine și importanța legăturilor dintre oameni, pentru că nu trebuie doar să ne auzim unii pe alții, ci și să ne ascultăm reciproc. Există nenumărate organizații care fac lucruri uimitoare pentru sănătatea mintală, vă rugăm să priviți conturile pe care le-am evidențiat ca pe un mic instantaneu al acestei rețele globale. Suntem cu toții împreună în asta(…) În fiecare lună, vom păstra același concept și vom schimba conturile pe care le urmărim pe baza unei teme sau a unei cauze diferite. Accesați pagina de pornire și dați click pe “Urmăriți” pentru a vedea fiecare dintre conturile selectate și pentru a afla mai multe despre activitatea acestora. “, au scris Meghan Markle și prințul Harry pe instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

May is Mental Health Awareness Month in the US and May 13-19 is Mental Health Awareness Week in the UK. To pay tribute to all of the incredible work people across the globe are doing in this space, we are hoping to shine a light on several Instagram accounts that promote mental well-being, mental fitness, body positivity, self-care, and the importance of human connection – to not just hear each other, but to listen. There are countless organisations doing amazing work for mental health – please consider the accounts weve highlighted as a small snapshot of this global support network. We are all in this together. We invite you to explore the extraordinary stories of strength, and the commitment to kindness as seen in the above accounts. Each month we will honour this same concept and change the accounts we solely follow based on a different theme or cause. Please go to our homepage and click following' to see each of the select accounts and find out more about their work. Please note: Images shared are from some of the handles we are now following

O postare distribuită de The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) pe

Astfel, decizia acestora de a nu-i mai urmări pe instagram pe Kate Middleton și prințul William nu a fost luată din motive personale, ci pentru a le oferi mai multă atenție diferitelor asociații pe care ducii de Sussex le susțin.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle, prințul Harry, Kate Middleton și prințul William.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Blake Lively și Ryan Reynolds se pregătesc să devină din nou părinți. Actrița este însărcinată pentru a treia oară!

Sansa Stark din Game of Thrones' s-a căsătorit în secret. Unde a avut loc nunta și cum arată rochia miresei?

Charlize Theron, schimbare radicală de look. Arată cu 10 ani mai tânără!

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete