Prințul Harry, primele declarații despre moartea bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a: „I-am simțit prezența”

Prințul Harry a vorbit despre moartea bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a, care s-a stins din viață joi, 8 septembrie, la Balmoral. Suverana a murit la vârsta de 96 de ani.

Prințul Harry se afla la Castelul Windsor din Anglia alături de soția lui, Meghan Markle, atunci când a vorbit deschis despre moartea bunicii sale. Nepotul Reginei Elisabeta a II-a a fost consolat de cei prezenți la castel și a vorbit despre suferința pe care i-a provocat-o pierderea bunicii sale.

„Este un loc pustiu acolo sus fără ea', le-a spus Ducele de Sussex celor care se aflau în afara Castelului Windsor, conform HelloMagazine.

Prințul Harry a vorbit și despre golul imens care i-a rămas în suflet după ce Majestatea sa, Regina Elisabeta a II-a, a murit. „I-am simțit prezența în fiecare cameră în care a fost', a adăugat acesta.

Regina-Elisabeta-a-II-a-si-Meghan-Markle-1-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Regina Elisabeta a II-a a murit la 96 de ani

Regina Elisabeta a II-a murit la vârsta de 96 de ani. După moartea partenerului ei de viață, Prințul Filip, Duce de Edinburgh, starea sănătății Reginei s-a deteriorat vizibil.

Regina Elisabeta a-II-a a Angliei s-a născut pe 21 aprilie 1926 la Londra şi a fost încoronată pe 6 februarie 1953. Elisabeta a devenit moştenitoarea tronului britanic şi a primit titlul de Alteţa Sa Regală Prinţesa Elisabeta, după ce tatăl său, George al VI-lea, a murit în 1952.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete