Primele imagini din platoul „Tu urmezi!”, noua emisiune a lui Dan Negru, de la Kanal D

„Tu urmezi!', unicul game show în care se stă la coadă la distracţie şi care îmbină entertainmentul de calitate şi intrebările de perspicacitate şi cultură generală, va avea premiera, în curând, la Kanal D!

Pregătirile pentru cel mai spectaculos show al toamnei sunt în toi, iar castingul pentru emisiune se află în plină desfășurare.

Platoul emisiunii Tu urmezi!' este unul spectaculos, realizat la ultimele standarde tehnice și tehnologice, beneficiind de peste 100 metri patrati de panouri cu LED , dar si de pupitrul impozant, la care își vor găși locul viitorii concurenți, alături de Dan Negru, amfitrionul show-ului Tu urmezi!'. Iată și primele imagini din platoul emisiunii.

Primele-imagini-din-platoul-Tu-urmezi-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Despre „Tu urmezi!'

„Tu urmezi!' este un format internaţional revoluționar prin conținutul inedit, combinaţie de entertainment şi concurs de cultură generală (original: Next One'), care a fost difuzat prima dată în Italia, în 2013. Datorită impactului uriaş înregistrat asupra publicului, a fost cumpărat de numeroase ţări precum Spania, Ungaria, Canada, Albania, Polonia, Brazilia etc.

În curând şi românii vor avea parte de acest show total, prezentat de regele entertainmentului românesc, Dan Negru. Toți cei care doresc să participe la show-ul televizat, să se distreze si să aibă şansa unor câstiguri uriase, sunt invitaţi să se înscrie la casting, accesând casting.kanald.ro .

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete