Primele imagini cu Prințesa Diana în ultimul sezon al serialului „The Crown”. E surprinsă relația ei cu Dodi Al-Fayed

Primele patru episoade din sezonul 6 al serialulu „The Crown' descriu relația care înflorește între Prințesa Diana și Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu mașina care a adus cu sine consecințe devastatoare.

Vorbind despre rolul ei din acest sezon, Elizabeth Debicki (Prințesa Diana) a precizat: „Cred că este o provocare cu adevărat unică pentru un actor, să portretizezi acele vremuri. Am avut încredere totală în direcția emoțională pe care Peter a creat-o pentru noi. Este interpretarea lui și cred că a avut sens din punct de vedere emoțional pentru mine, așa că m-am agățat de acest aspect. Pentru că, evident, este o poveste devastatoare și are o încărcătură emoțională puternică.'

Atât pentru Dominic West (Prințul Charles), cât și pentru Imelda Staunton (Regina Elisabeta a II-a), există o ușurință, dar și o înțelegere profundă în ceea ce privește abordarea personajelor în două sezoane consecutive. Imelda Staunton spune: „Port cu mine acest personaj de ceva timp, așa că pot să spun că m-am simțit mai confortabil de data asta. Îmi place liniștea și capacitatea ei de a nu se lăsa copleșită de tot ceea ce i s-a întâmplat constant – de-a lungul întregii vieți – în jurul ei.'

Dominic West spune despre Prințul Charles: „Cred că simțea o tristețe profundă și o adevărată compasiune și ceea ce este grozav la THE CROWN este că îți oferă șansa de a vedea aceste persoane publice în viața lor privată. Am bănuit că viața lui privată a fost destul de emoționantă și chiar așa l-am și jucat… Cred și sper că ceea ce am transmis este plin de compasiune, dar totuși bine echilibrat. „Am vorbit cu mulți oameni care l-au cunoscut pentru că a cunoscut o mulțime de oameni. Probabil că a întâlnit mai mulți oameni decât orice alt membru al familiei, cu excepția reginei și a prințului Philip. Aproape toată lumea are lucruri extrem de calde de spus despre el.'

Salim Daw a trait foarte intens interpretarea lui Mohamed Al Fayed: „Ador acest personaj. Îl iubesc atât de mult și îmi place să-l portretizez pentru că îl iubesc. În acest sezon, este foarte uman, dar și foarte colorat. Este și aspru uneori, chiar foarte aspru, dar și amuzant deopotrivă, asemenea unui copil – cu fiul lui este uneori foarte, foarte aspru, dar îl și iubește foarte mult și publicul va vedea asta și va simți exact ceea ce descriu acum.'

Iar Khalid Abdalla a spus despre rolul fiului său, Dodi Fayed, că: „A fost onoarea vieții mele să fac parte din acest proiect, să fiu parte din echipa THE CROWN și să îl interpretez pe Dodi'

Crown Season 6SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

Despre „THE CROWN'

Inspirată de evenimente reale, această dramatizare fictivă spune povestea reginei Elisabeta a II-a și evenimentele politice și personale care i-au modelat domnia.

Despre „THE CROWN': Sezonul 6

Primele patru episoade (Partea 1) descriu relația care înflorește între Prințesa Diana și Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu mașina care a adus cu sine consecințe devastatoare. Ultimul capitol este spus în șase episoade (Partea 2). Prințul William încearcă să se integreze din nou în atmosfera de la Eton în urma morții mamei sale, deoarece monarhia trebuie să traverseze valul opiniei publice.

Când ajunge la Jubileul de Aur, regina reflectă asupra viitorului monarhiei prin căsătoria lui Charles și Camilla și începuturile unui nou basm regal odată cu William și Kate. În partea a doua, vor fi Ed McVey și Luther Ford în rolurile prințului William și ale prințului Harry. Li se va alătura Meg Bellamy în rolul lui Kate Middleton. Acestea vor fi roluri de debut pentru toți cei trei actori.

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje

Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.

De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.

Interviuri

Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.

Psiho

  • Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
  • Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
  • Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț' nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.

Sănătate

  • Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept “discopatie” sau “spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
  • Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă' se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
  • Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.

Gastronomie

Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete