Primele imagini cu Catrinel Menghia însărcinată pentru a doua oară. Actrița va fi din nou mamă

Catrinel Menghia este însărcinată pentru a doua oară și a pozat cu burtica de gravidă la vedere pentru o revistă din Italia. Frumoasa actriță a primit o mulțime de felicitări.

Catrinel Menghia a împărtășit o veste minunată cu fanii săi de pe rețelele de socializare – se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Anunțul fericit a fost făcut public pe contul său de Instagram, unde Catrinel a împărtășit o fotografie spectaculoasă, pozând cu burtica de gravidă la vedere.

Stabilită de mulți ani în Italia, frumoasa actriță a pozat pentru coperta revista Donna Moderna. La postarea de pe Instagram, Catrinel Menghia a scris cu emoție: „Miile mele vieți+una'. Mesajul său a stârnit imediat o avalanșă de felicitări și urări de bine din partea fanilor, prietenilor și colegilor din industrie.

Catrinel Menghia (1)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 14)

„Să o spunem clar și răspicat: nașterea este despre femei. Este o muncă, o trudă, un act care poate șoca și îndurera, dar a cărui frumusețe este de nedescris pentru cei care nu o trăiesc.

Despre bucuriile și durerile asociate cu șansa noastră de a crea o nouă viață povestim în acest număr, cu o protagonistă unică și care arată toată dulceața celei mai frumoase așteptări din lume. (…)

Pentru debutul său regizoral a ales o temă dură, chiar foarte dură: dragostea dificilă dintre două fete dintr-un spital de psihiatrie. Dură ca și ea, atletă, model, actriță, regizoare și mamă, care așteaptă al doilea copil. (…) Catrinel este o persoană fascinantă, cu o poveste de viață demnă de un roman (când va fi publicată biografia ta? 😉) de la copilăria în România lui Ceaușescu la un succes atestat de un milion de urmăritori aici, pe Instagram, cu o mantră: dacă soarta nu te ajută, te poți ajuta întotdeauna pe tine însuți', au scris cei de la Donna Moderna despre frumoasa româncă.

Catrinel Menghia, cunoscută pentru prezența sa magnifică pe podiumurile de modă și pentru numeroasele sale apariții în campanii publicitare la nivel internațional, a devenit mamă pentru prima oară în luna februarie a anului 2019. Din anul 2012, Catrinel Menghia trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Massimiliano Di Lodovico.

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023

Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete