Prima ediție live a emisiunii „Superstar” s-a încheiat. Cine este și mai aproape de finală?

Ziua Națională a României a fost încărcată cu numeroase evenimente, atât în țară, cât și pe micul ecran. Pro TV, de asemenea, a sărbătorit 26 de ani de la lansare și le-a oferit telespectatorilor săi o primă ediție live a emisiunii „Superstar'.

Emisiunea „Superstar' este din ce în ce mai aproape de a-și desemna căștigătorul. Astfel că din zece concurenți la prima ediție live, doar opt au mers mai departe. Iată despre cine este vorba.

Maria Jugănaru, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Brătianu din Pitești. Pe lângă vocea sa minunată, ea cântă și la pian, chitara acustică și electrică și la ukulele.

Maria Ojică, studentă la Facultatea de Georgrafie din Iași. Tânăra, acum în vârstă de 20 de ani, a făcut parte din orchestra de muzică populară din Paşcani încă din frageda copilărie, iar mai apoi a studiat canto clasic la Liceul de Arte din Iași.

Artiom Topal este din regiunea Găgăuzia, satul Etulia, Republica Moldova. Are 28 de ani și predă muzică în satul de unde provine. De asemenea, urmează cursurile unui program de master din cadrul Facultății de Drept. Talentul muzical l-a dobândit din familie, bunicul său cânta la diverse instrumente, mama la baian și acordeon, iar tatăl la trompetă.

Alessandro-MuceaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Victoria Peșterean este o altă concurentă talentată din Chșinău care a reușit să cucerească juriul încă de la audiții. Acum locuiește în București și este profesoară de pian.

Naomi Prie în vârstă de 21 de ani și-a mai încercat norocul și la „Vocea României' în 2019. Deși nu a mers mai departe, tânăra studentă la Psihologie a fost demoralizată, însă nu s-a dat bătută.

Alexandru Precup lucrează de doi ani la o firmă de catering. Are 26 de ani și a reușit să fascineze juriul și publicul cu talentul său artistic.

Romina Apostol are doar 16 ani și este multi-talentată. Dansează, pictează, cântă la vioară, pian și chitară. De asemenea, ea are o trupă rock alături de un prieten.

Alessandro Mucea este unul dintre cei mai timizi concurenți de la Superstar România. La doar 17 ani, acesta este posesorul unei voci angelice care l-a adus cât mai aproape de finală.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete