Premii Gala Femeia Anului 2012

Anul acesta s-au acordat alte premii de excelenta unor doamne extraordinare, care se daruiesc semenilor prin activitatea lor.  Revista Avantaje a acordat titlul Femeia Anului 2012, pentru urmatoarele categorii:

,,Responsabilitate si implicare sociala,,, La aceasta categorie, Premiul Femeia Anului 2012 a fost castigat de catre Daniela Nane si a fost inmanat de Amalia Enche.

,,Promovarea si apararea drepturilor femeii,,  La aceasta categorie, Premiul Femeia Anului 2012 a fost castigat de catre Beatrice Cioba – Asociatia Familiilor Monoparentale, prima asociatie de acest gen din Romania care promoveaza drepturile mamelor singure.

Asociatia lupta pentru ca in Romania sa existe o legislatie, care sa protejeze aceasta categorie sociala foarte vulnerabila. Premiul a fost inmanat de Daniela Palade Teodorescu, redactor-sef Revista Avantaje

,,Promovarea si apararea drepturilor copilului,, – Premiul Femeia Anului 2012, la aceasta categorie a fost oferit Monicai Gheorghiu, pentru programele speciale oferite copiilor supradotati. Premiul a fost inmanat de Gabriela Alexandrescu, Salvati copiii

Premiul Femeia Anului 2012 pentru ,,Excelenta in jurnalismul social,, a fost castigat de Carmen Avram, pentru reportajele extraordinare “In premiera cu Carmen Avram”. Premiul a fost inmanat de Mona Nicolici.

La categoria ,,Apararea si promovarea valorilor familiei,, Premiul Femeia Anului 2012 a fost castigat de Elena Miclea, de la Asociatia SOS Infertilitatea, pentru programele pentru cuplurile infertile. Premiul a fost inmanat de catre Wargha Enayati, director Reteaua Privata de sanatate, Regina Maria

La categoria ,,Apararea si promovarea drepturilor categoriilor defavorizate,, Premiul Femeia Anului 2012 a fost castigat de catre Măriuca Ivan, presedinte Crucea Alb Galbena, pentru programele dedicate bătrânilor. Premiul a fost inmanat de catre Anca Harasim, director AmCham Romania

Premiul Femeia Anului 2012, la categoria ,,Ambasador al artei romanesti peste hotare,,, a fost castigat de catre actritele Cristina Flutur si Cosmina Stratan. Premiul a fost inmanat de Bogdan Dumitrache, actorul din Pozitia Copilului.

La categoria ,,Initiativa in sprijinul semenilor,, au fost premiate trei doamne deosebite: Cristina David, Camelia Proca, Filomela Salahoru.

Cristina David, medic oftalmolog Suceava, a fost premiata pentru actiuni de screening gratuit oferite prescolarilor si multe actiuni caritabile, din cadrul Clubul Lions Suceava. Premiul a fost inmanat de catre medicul Raed Arafat

Tot la aceasta categorie, a fost premiata si Camelia Proca, de la Asociatia ALEG Sibiu Festivalul Egalitatii de Gen, pentru programele de prevenire si constientizare a violentei domestice. Premiul a fost inmanat de Mihaela Miroiu.

Acelasi premiu de excelenta a fost castigat si de Filomela Salahoru, Craiova, inginer mecanic de profesie, convertita in instructor pentru trupa tinerilor surzi – No limits. Premiul a fost inmanat de Laura Hutter, una dintre elevele ei din trupa.

La categoria ,,Stiinta,, a fost premiata Simona Timar Bisboaca, Oradea, inginer industria alimentara, inventatoarea aditivilor alimentari din extracte vegetale, al celui mai puternic antioxidant.

Simona Timar Bisboaca a obtinut premii la Salonul de Inventica. Premiul a fost inmanat de Florentina Opris, Prima TV.

Pentru categoria ,,Proiecte de advocacy si prevenirea violentei asupra femeilor,, Premiul Femeia Anului 2012 a fost castigat de Oana Baluta. Premiul a fost inmanat de Andreea Marin.

Vezi si Vedete la Gala Femeia Anului 2012

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate