Premii Gala Femeia Anului 2012

Anul acesta s-au acordat alte premii de excelenta unor doamne extraordinare, care se daruiesc semenilor prin activitatea lor.  Revista Avantaje a acordat titlul Femeia Anului 2012, pentru urmatoarele categorii:

,,Responsabilitate si implicare sociala,,, La aceasta categorie, Premiul Femeia Anului 2012 a fost castigat de catre Daniela Nane si a fost inmanat de Amalia Enche.

,,Promovarea si apararea drepturilor femeii,,  La aceasta categorie, Premiul Femeia Anului 2012 a fost castigat de catre Beatrice Cioba – Asociatia Familiilor Monoparentale, prima asociatie de acest gen din Romania care promoveaza drepturile mamelor singure.

Asociatia lupta pentru ca in Romania sa existe o legislatie, care sa protejeze aceasta categorie sociala foarte vulnerabila. Premiul a fost inmanat de Daniela Palade Teodorescu, redactor-sef Revista Avantaje

,,Promovarea si apararea drepturilor copilului,, – Premiul Femeia Anului 2012, la aceasta categorie a fost oferit Monicai Gheorghiu, pentru programele speciale oferite copiilor supradotati. Premiul a fost inmanat de Gabriela Alexandrescu, Salvati copiii

Premiul Femeia Anului 2012 pentru ,,Excelenta in jurnalismul social,, a fost castigat de Carmen Avram, pentru reportajele extraordinare In premiera cu Carmen Avram'. Premiul a fost inmanat de Mona Nicolici.

La categoria ,,Apararea si promovarea valorilor familiei,, Premiul Femeia Anului 2012 a fost castigat de Elena Miclea, de la Asociatia SOS Infertilitatea, pentru programele pentru cuplurile infertile. Premiul a fost inmanat de catre Wargha Enayati, director Reteaua Privata de sanatate, Regina Maria

La categoria ,,Apararea si promovarea drepturilor categoriilor defavorizate,, Premiul Femeia Anului 2012 a fost castigat de catre Măriuca Ivan, presedinte Crucea Alb Galbena, pentru programele dedicate bătrânilor. Premiul a fost inmanat de catre Anca Harasim, director AmCham Romania

Premiul Femeia Anului 2012, la categoria ,,Ambasador al artei romanesti peste hotare,,, a fost castigat de catre actritele Cristina Flutur si Cosmina Stratan. Premiul a fost inmanat de Bogdan Dumitrache, actorul din Pozitia Copilului.

La categoria ,,Initiativa in sprijinul semenilor,, au fost premiate trei doamne deosebite: Cristina David, Camelia Proca, Filomela Salahoru.

Cristina David, medic oftalmolog Suceava, a fost premiata pentru actiuni de screening gratuit oferite prescolarilor si multe actiuni caritabile, din cadrul Clubul Lions Suceava. Premiul a fost inmanat de catre medicul Raed Arafat

Tot la aceasta categorie, a fost premiata si Camelia Proca, de la Asociatia ALEG Sibiu Festivalul Egalitatii de Gen, pentru programele de prevenire si constientizare a violentei domestice. Premiul a fost inmanat de Mihaela Miroiu.

Acelasi premiu de excelenta a fost castigat si de Filomela Salahoru, Craiova, inginer mecanic de profesie, convertita in instructor pentru trupa tinerilor surzi – No limits. Premiul a fost inmanat de Laura Hutter, una dintre elevele ei din trupa.

La categoria ,,Stiinta,, a fost premiata Simona Timar Bisboaca, Oradea, inginer industria alimentara, inventatoarea aditivilor alimentari din extracte vegetale, al celui mai puternic antioxidant.

Simona Timar Bisboaca a obtinut premii la Salonul de Inventica. Premiul a fost inmanat de Florentina Opris, Prima TV.

Pentru categoria ,,Proiecte de advocacy si prevenirea violentei asupra femeilor,, Premiul Femeia Anului 2012 a fost castigat de Oana Baluta. Premiul a fost inmanat de Andreea Marin.

Vezi si Vedete la Gala Femeia Anului 2012

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate