Premieră în emisiunea „Tu urmezi” prezentată de Dan Negru. Ce se întâmplă în show-ul de la Kanal D

Zâna Bună și Piaza Rea se numără printre personajele care le vor da emoții concurenților de la Tu urmezi!', game show-ul revoluționar care începe, în curând, la Kanal D. Dan Negru a început un nou proiect după ce și-a dat demisia de la Antena 1.

Tu urmezi!', show-ul revoluționar în care concurenții stau la coadă pentru a răspunde, unul câte unul, unor întrebări de cultură generală, sub presiunea timpului, se pregătește să între în casele românilor! Pe lângă componenta de concurs de cultură generală, în care concurenții își vor dovedi cunoștințele, perspicacitatea, dar și viteza de reacție, emisiunea Tu urmezi!' are în structura sa și o serie de provocări care să le testeze acestora atenția și puterea de concentrare, dar le și oferă momente relaxante, amuzante.

Pe lângă premiile uriașe aflate în cilindrii de la pupitrul la care vor sta concurenții, față în față cu Dan Negru, se află și surprize, menite să vină în ajutor concurenților sau să le facă mai dificil parcursul lor în concurs, în funcție de modul în care răspund în concurs.

Tu-urmezi_Kanal-D-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

Două personaje centrale se fac remarcate în economia acestui game show: Zâna Bună și Piaza Rea. Pe lângă acestea, își vor mai face apariția în platou și personaje reprezentând diferite domenii (istorie, călătorii, beauty, geografie, muzică, fitness, magie, gastronomie etc) din care concurenții își vor alege întrebările, la invitația lui Dan Negru.

Pot să îți iau ce ai câștigat! Tu urmezi! Sper că acest rol pe care îl am să nu îmi deschidă porți către roluri în filme de groază… , ne-a spus Piaza Rea' în culisele filmării show-ului Tu urmezi'.

Rolul meu este de a oferi concurenților bani și șansa de a merge mai departe pentru a câștiga marele premiu. Le urez concurenților mult noroc!', a dezvăluit și Zâna cea bună a show-ului.

Care va fi, în detaliu, rolurile Zânei Bune și a Piezei Rele, și la ce mod își vor pune amprenta cele două personaje asupra evoluției concurenților vor afla telespectatorii urmărind cel mai atractiv game show al toamnei, în curând, la Kanal D.

Castingul pentru Tu urmezi!' se află în plină desfășurare astfel că toți cei care își doresc să participe la concursul televizat sunt rugați să acceseze casting.kanald.ro  .

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete