Povestea de iubire dintre Victor Pițurcă și soția Maria, pe care a înșelat-o 16 ani cu Vica Blochina: „Am fost și mare norocos să dau peste o femeie extrem de echilibrată”

Victor Pițurcă a fost invitat în podcastul „Ameritat cu Nasrin Ameri', unde a vorbit despre povestea de iubire cu soția Maria, care durează de mai bine de 30 de ani. Pe aceasta, antrenorul de fotbal a înșelat-o timp de 16 ani cu Vica Blochina.

Alături de Maria Pițurcă, Victor Pițurcă are doi copii, un fiu și o fiică, Alexandru și Claudia. Fostul antrenor de fotbal are și doi nepoți din partea fiecărui copil, Antonio Alexandru, fiul Claudiei, și Noah Alexandru, fiul lui Alexandru.

Soției, pe care a cunoscut-o pe când ea avea 17 ani, îi e foarte recunoscător. „În sensul ăsta (n.red.: al familiei) am fost foarte norocos. Așa le spun și copiilor mei, și lui Alexandru, care el deja are probleme. Trebuie să ai noroc, trebuie să știi ce alegi. Norocul, de obicei, și-l face omul. Așa s-a întâmplat la mine.

Am fost și mare norocos să dau peste o femeie extrem de echilibrată. Sigur că așa mi-am crescut-o și eu. La 17 ani am cunoscut-o, la Târgu Jiu. Ea era încă elevă la liceu. (…) A terminat liceul și a intrat la facultate în Craiova și s-a mutat în casa mea din Craiova. Eu făceam naveta Craiova-Scornicești', a declarat Victor Pițurcă, în podcastul lui Nasrin Ameri.

Victor Pițurcă: „Nu știam viața de familie, nu veneam'

În continuare, el a dezvăluit că nu e deloc ușor pentru o soție de fotbalist să fie mereu singură, cu soțul plecat în cantonamente. „Foarte greu. Eu nu prea am știut cum au crescut copiii mei.

Numai soția mea s-a ocupat, eu eram numai în cantonamente. Nu știam viața de familie, nu veneam. Văd acum soții de fotbaliști care apar în fotografii, selfie-uri, dezbrăcate. Cum să țină o astfel de… (n.red.: relație). E foarte greu. Pentru o soție de fotbalist e foarte grea viața. Trebuie să stai majoritatea timpului singură. Sunt niște sacrificii, mai ales dacă ai copii', a mai spus Victor Pițurcă.

familie-victor-piturcaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

În prezent, soția lui Victor Pițurcă are acum grijă de fiul făcut de fostul selecționer cu Vica Blochina. Inițial, fostul selecționer nu și-a recunoscut fiul, însă un test de paternitate a demonstrat că acesta este al lui, iar de atunci cei doi au început să se apropie. Mai mult decât atât, băiatul locuiește acum în casa tatăl său.

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje

Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.

De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.

Interviuri

Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.

Psiho

  • Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
  • Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
  • Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț' nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.

Sănătate

  • Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept “discopatie” sau “spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
  • Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă' se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
  • Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.

Gastronomie

Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete