Portofele pentru bărbați – Ideea de cadou perfectă

Când vine vorba de accesorii pentru bărbați, acestea nu sunt foarte multe la număr, de aici și importanța calității și design-ului elegant, poate chiar puțin luxos. Dintre toate accesoriile specific masculine, portofelul este cel mai utilizat pe parcursul întregii zile. Nu doar că portofelul este o necesitate, dar totodată reprezintă și o reflectare a stilului și personalității deținătorului.

Care este dimensiunea potrivită a unui portofel de bărbați?

Pentru că portofelul este un accesoriu esențial care îndeplinește multiple funcții, este o idee excelentă de cadou. Prin urmare, dacă doriți să dăruiți un portofel, este necesar să vă asigurați că achiziționați un model care să fie cât mai compatibil cu stilul de viață și cu preferințele estetice ale persoanei căreia doriți să i-l dăruiți. Este bine de știut că există mai mulți factori de luat în considerare atunci când doriți să achiziționați un portofel bărbătesc, inclusiv dimensiunea, design-ul său, brandul, dar și prețul. Există o amplă varietate de stiluri de portofele disponibile, de la cele minimaliste, triple, pliante până la portofele doar pentru carduri. 

Portofelele de bărbați vin într-o gamă de dimensiuni diferite și, din nou, contează foarte mult ca dimensiunea portofelului să corespundă cu stilul de viață și cu nevoile persoanei căreia îi veți face acest cadou. Printre cele mai comune tipuri de portofele bărbați se numără portofelul dublu, triplu și portofelul pentru carduri. Portofelele mari, și anume cele triple, sunt minunate pentru a transporta toate lucrurile esențiale, dar pot fi voluminoase și, dacă sunt purtate în buzunarele pantalonilor sau ale gecilor, nu arată prea bine, ba chiar pot deteriora țesătura articolelor vestimentare. În schimb, portofelele de dimensiuni medii sunt o opțiune excelentă pentru numerar și carduri, dar nu dețin suficient loc pentru monede și bonuri sau alte documente. În cele din urmă, portofelele minimaliste capătă din ce în ce mai multă popularitate, în ciuda faptului că sunt potrivite doar pentru carduri. Totuși, reprezintă cea mai bună opțiune care nu afectează cu nimic aspectul unei ținute. Deoarece prea puțini dintre noi ne mai bazăm pe numerar și tehnologia permite plăți online, cu cardul sau cu telefonul, dispare treptat necesitatea de portofele mari și greoaie. 

Cum alegem designul portofelului de bărbați?

Portofelul este acel accesoriu pe care bărbații în continuare îl folosesc în fiecare zi. Ca atare, pentru a dărui un portofel care va fi foarte apreciat, doriți să vă asigurați că investiți într-un produs bine realizat. Majoritatea portofelelor sunt realizate din piele naturală, deoarece pielea este un material foarte durabil și care deține un finisaj plăcut, care devine și mai frumos pe măsură ce se uzează. Calitatea pielii poate varia, dar, în general, prețul dictează calitatea pielii. Alternativele la piele includ pielea sintetică și, dată fiind tehnologia avansată, pielea artificială aproape că se simte mai bine decât pielea naturală, impresionând totodată și prin rezistența sa la uzură și prin durabilitate. În magazinele CCC veți putea alege dintr-o varietate de modele de portofele de calitate înaltă, inclusiv portofele din piele naturală, dar și din piele sintetică. Aveți la dispoziție, de asemenea, stiluri, culori și dimensiuni variate de portofele, pentru a ști sigur că veți dărui persoanei dragi un portofel care va fi apreciat și folosit vreme îndelungată. În plus, pentru conveniență sporită, puteți face cumpărături atât în magazinele fizice CCC, cât și din magazinele online. În prezent, tot datorită progresului tehnologiei, nu trebuie să ne mai rezumăm doar la portofele din piele naturală sau artificială. Tehnologia a permis apariția de noi materiale, inclusiv silicon, policarbonat și chiar metale, aceste materiale fiind foarte comune pentru portofelele de carduri. 

Într-un final, dacă vă întrebați ce tip de portofel preferă bărbații, se pare că preferințele lor se îndreaptă spre portofelele minimaliste. Pe măsură ce ne dezobișnuim de plata cu numerar, nevoia de portofele mari dispare. Prin urmare, portofelele minimaliste, cele duble și cele doar pentru carduri capătă din ce în ce mai multă popularitate, iar mărcile lansează mai multe astfel de opțiuni tocmai pentru a ține pasul cu cererea. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial