„Pog, străjerul casei”, de Padraig Kenny, o carte despre reziliență și maturizare, scrisă pe înțelesul celor mici

David și Penny se mută, împreună cu tatăl lor, în casa părintească a mamei. Dar mama nu mai e, iar golul lăsat de lipsa ei e greu de umplut. Prinși între durerea cauzată de pierderea mamei și lipsa de pricepere a tatălui de a gestiona emoțiile puternice, cei doi copii încep să se acomodeze cu noua situație din viața lor și cu noua locuință.

Când din podul casei se aud niște zgomote misterioase, David și Penny pornesc în dezlegarea enigmei. Nu mică le este surpriza când descoperă că sursa zgomotelor este, de fapt, Pog Lumpkin, unul dintre Primii Oameni – o creatură mică și blănoasă care sălășluiește acolo de câteva generații și care a cunoscut-o și pe mama lor, pe când aceasta era copil și locuia în aceeași casă. Copiii se împrietenesc repede cu simpaticul personaj și află că misiunea acestuia este una cât se poate de serioasă și de importantă. Înarmat cu o bâtă magică primită moștenire de la bunicul său, Pog păzește Necesarul – un portal magic care face legătura dintre lumea oamenilor și tărâmul de dincolo, plin de creaturi malefice care de-abia așteaptă prilejul de a năvăli prin portal.

Și iată că acest lucru chiar se întâmplă, iar cei trei eroi pornesc într-o luptă pe viață și pe moarte cu bâzdâganiile care amenință să invadeze lumea oamenilor. Cum se va termina înfruntarea? Vor putea să alunge pentru totdeauna creaturile malefice? Răspunsul se află în cartea Pog, străjerul casei de Padraig Kenny, disponibilă începând cu 19 decembrie la toate chioșcurile de presă la prețul de 29,90 lei. Scrisă cu mult umor și plină de aventuri captivante, această carte despre reziliență, vindecare și puterea de a depăși obstacolele reprezintă cadoul ideal de Crăciun pentru copiii isteți care vor să fie Cititori de Sărbători!

Din aceeași serie, în luna decembrie mai puteți găsi la chioșcuri încă două romane fantasy pentru copiii de gimnaziu:

Twister de Juliette Forrest, o poveste plină de aventură, magie și mister din care micuții cititori vor învăța despre puterea prieteniei. Twister, o fată curajoasă și inteligentă care își caută tatăl dispărut, pornește într-o călătorie plină de peripeții, în care înfruntă un vrăjitor malefic folosindu-se de puterile magice ale unui colier care te poate transforma într-un lup, într-o furtună sau într-un râu învolburat. Preț: 29,90 lei

Fulgerele m-au gonit acasă de Amber Lee Dodd, un roman despre o fată care se străduiește să se adapteze schimbărilor din familie, dar și de la școală, unde are probleme în a-și găsi cuvintele potrivite (suferă de dislexie) și în a-și face prieteni. În ziua în care împlinește 11 ani, Amelia își pune o dorință secretă, iar o furtună magică se dezlănțuie și amenință toată insula și pe locuitorii acesteia. În plus, Amelia începe să dispară și să apară brusc în diferite locuri de pe insulă, unde găsește obiecte care au legătură cu familia ei și care o ajută dezlege misterul stâncii Dintele Șarpelui și, totodată, să-și găsească propriul drum în viață. Preț: 29,90 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial