Poate copilul să doarmă bine în cărucior?

Somnul bun al bebelușului este un semn de sănătate.

Somnul bun al bebelușului este un semn de sănătate. Acesta este important pentru liniștea sufletească a micuțului, nu doar pentru el, ci și pentru cea a părinților. Somnul complet al copilului este garantat atunci când acesta este hrănit, scutecul este uscat, nu este iritat de zgomote neplăcute și se simte confortabil.

Bebelușul se poate simți la fel de bine în pătuț, cărucior, scaun sau în scaun înalt. Condiția este să fie confortabil. Părinții ar trebui să aibă grijă ca locul de odihnă al bebelușului să fie și cald, curat și sigur. Nou-născutul petrece cea mai mare parte a timpului departe de casă în cărucior. A trecut mult timp de când vehiculul bebelușului a devenit multifuncțional – pe de o parte, de unde micuțul privește lumea, în timp ce este treaz, iar pe de altă parte – este locul lui de siguranță afară pentru a se odihni, fiind suficient de protejat. Cărucioarele moderne pentru copii devin din ce în ce mai compacte și utilizate pe scară largă. De aceea, multe mame și tați preferă opțiunile combinate, care includ unele dintre cele mai necesare lucruri pentru nou născut, precum un coș și un scaun. În magazinul online Kidso.ro vă puteți găsi unele dintre cele mai bune modele de pe piața noastră. Aceste modele îndeplinesc standardele mondiale pentru articolele pentru copii, prețurile sunt rezonabile și calitatea lor este garantată. Dacă încă ezitați în legatură cu ce cărucior să alegeți, vă putem ușura alegerea cu modelele oferite în magazinul nostru. Ele îndeplinesc cerințele pentru design, număr de opțiuni extra, o varietate de culori și țesături.

Una dintre cele mai căutate opțiuni este căruciorul combinat. Este modular și dispune de mai multe elemente componente diferite. Avantajul său este că este extrem de practic pentru a transporta bebelușul în mașină sau acasă. Acest model de cărucior include un coș mobil sau un scaun pentru copii, care poate fi instalat cu ușurință pe bancheta din spate a mașinii. De fapt, aceste opțiuni îl transformă într-un pat practic pentru toate situațiile. Părinții aleg adesea cărucioarele combinate, care se mai numesc și modulare. Transformarea acestora, datorită elementelor individuale, le face foarte convenabile și practice. La rândul lor, modelele combinate pot fi 2 în 1 sau carucior 3 in 1 . Aceasta înseamnă că pot exista una sau două piese mobile principale. În plus, li se adaugă diverse accesorii reglabile – umbrelă, organizator de genți, haină de ploaie, baldachin, suport pentru sticle și jucării, saci de dormit, plasă de țânțari etc.Pentru un somn linistit al bebelusului, caruciorul trebuie sa fie practic pentru un mediu urban si sa se plimbe usor. Determinante in acest caz sunt tipul de anvelope, cele mai mari fiind mai stabile. Modelele moderne au un sistem de pliere ușoară, cu o singură mână și un mâner telescopic pentru transportul mai ușor, ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru părinți. Un sistem de frânare fiabil a fost conceput pentru a bloca roțile din spate, iar anumite modele au și frâne față pentru o mai mare siguranță.

Marele avantaj al cărucioarelor multifuncționale este ca bebelușul nu trebuie să se trezească pentru a fi purtat. Din chiar primele luni, coșul și scaunul sunt utilizabile pe scară largă. Designerii de cărucioare creează modele de șasiu din ce în ce mai ușoare. Acestea sunt fabricate din aluminiu, de înaltă calitate, pentru o mai mare stabilitate. Cărucioarele de calitate au, de asemenea, materiale textile ușor de întreținut, precum și amortizoare bune pentru a ușura călătoria bebeșului. Indiferent de modelul ales, poti fi sigur de cărucioarele din magazinul Kidso.ro. Acestea sunt construite din materiale rezistente, și totodată sunt din materiale ecologice, ce nu pun în pericol sănătatea copilului. În magazinul lor vei găsi multe accesorii suplimentare care garantează liniștea și siguranța bebelușului și sunt de ajutor părinților. Cărucioarele actuale sunt din ce în ce mai bune, fiind mult îmbunătățite cu privier la panourile de siguranță, centurile de siguranță, calitatea anvelopelor și estetica. Fotografii: Kidso.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial