Planurile Prințului Harry pentru încoronarea Regelui Charles! Fiul n-are de gând să stea prea mult alături de tatăl său

Prințul Harry va participa la ceremonia de încoronarea a tatălui său, Regele Charles, pe 6 mai, însă în aceeași zi plănuiește să se întoarcă acasă, în America, pentru ziua de naștere a fiului său Archie, care împlinește chiar pe 6 mai 4 ani.

Ducele de Sussex va asista sâmbătă la încoronarea tatălui său, regele Charles al III-lea, la Westminster Abbey, dar se va întoarce în aceeași zi direct la casa sa din Los Angeles. Se pare că Prințul Harry va rămâne în Marea Britanie doar pentru aproximativ 24 de ore, deoarece intenționează să se întoarcă acasă pentru aniversarea a patru ani a fiului său Archie, care coincide cu încoronarea de sâmbătă.

Ceremonia de încoronare oficială a regelui va începe la ora 11.00 și va dura aproximativ două ore. Harry va zbura din nou două ore mai târziu, la ora 15:00. Ceremonia istorică va fi prima dată când Prințul Harry va fi fotografiat alături de familia regală de la înmormântarea bunicii sale, regretata regină Elisabeta, și prima dată de când i-a atacat pe membrii familiei regale în cartea sa de memorii, scrie dailymail.com.

În ceea ce privește scurta sa vizită pentru încoronare, o sursă a declarat pentru The Sun: „Harry va intra și va ieși din Marea Britanie în 24 de ore. El va fi prezent doar la slujba de încoronare și apoi va pleca'.

S-a vehiculat încă de la începutul acestei luni că prințul va merge singur la încoronare, lăsând-o pe soția Meghan Markle cu copiii lor Archie și Lilibet în America. Palatul Buckingham a confirmat vestea în urmă cu câteva săptămâni într-o declarație, spunând că Regele este încântat să confirme că ducele de Sussex va fi prezent la Westminster Abbey pe 6 mai, însă Meghan Markle rămâne acasă, la reședința cuplului din Montecito, alături de Lilibet și Archie, în vârstă de un an și câteva luni.

În urma anunțului privind participarea cuplului regal, un observator regal a declarat pentru MailOnline: „Charles va fi mulțumit. Restul familiei va fi ușurată că Meghan nu va fi acolo – ar fi fost deosebit de inconfortabil pentru Kate'.

FWROSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete