Perwoll premiaza tineri designeri vestimentari

Potentialul creativ si accentul pus pe tesaturi au fost apreciate si rasplatite de Perwoll – detergentul hainelor delicate, prin „Premiul Perwoll pentru Tineri Designeri', premiu ce isi propune sa sprijine tinerele talente din domeniul modei.

„Premiul Perwoll pentru Tineri Designeri' a fost acordat in cadrul Galei de absolvire a studentilor de la Sectia de Moda-design vestimentar a Facultatii de Arte Decorative si Design, tinerelor absolvente: Ramona Manea si Roxana Benea, recunoscand originalitatea si creativitatea colectiilor propuse de acestea. Juriul a fost format din Marian Palie, stilist independent de moda, Denisa Luntraru, fashion blogger fashioninmyeyes.com, Unda Popp, prof. univ. dr. Universitatea Nationala de Arte Bucuresti si Lavinia Toma, Head of Corporate Communications Henkel Romania.

Colectia Roxana Benea

Roxana Benea

Roxana Benea

Cele doua lucrari de diploma premiate, au fost alese de juriu dintr-o serie de 21 de colectii de Diploma propuse de absolventii aflati sub coordonarea a sase dintre cadrele didactice ale facultatii: prof. univ. dr. Unda Popp, conf. univ. dr. Doina Lucanu, conf. univ. dr. Paula Barbu, lector univ. dr. Ioana Avram, lector univ. Venera Arapu si asist. univ. drd. Razvan Vasilescu. Ambele castigatoare au demonstrat potential creativ si combinatii originale de tesaturi in contextul tinutelor vestimentare. Ramona Manea a propus o colectie intitulata Effect, care s-a diferentiat prin culori electrizante si materiale foarte atent lucrate, in timp ce Roxana BeneaFloating Trees – a impresionat prin imprimeul inedit propus si combinatia de tesaturi si nuante.

Colectia Ramona Manea

Colectia Ramona Manea

Colectia Ramona Manea

Colectia Ramona Manea

Anul trecut, Henkel Romania a decis sa sprijine tinerele talente din domeniul modei, prin „Premiul Perwoll pentru Tineri Designeri', la Gala absolventilor UAD din Cluj-Napoca, promotia iunie 2010. Creatiile vestimentare ale tinerilor designeri s-au constituit in lucrarea de absolvire a fiecaruia dintre acestia.

www.atelierperwoll.ro va promova lucrarile propuse de tinerii designeri
Sprijinul acordat de compania Henkel Romania, prin intermediul „Premiului Perwoll pentru Tineri Designeri' presupune, alaturi de partea financiara, si promovare pe website-ul www.atelierperwoll.ro – prima platforma online lansata de Perwoll si dedicata curentului vintage si tinerilor designeri din Romania.

„Ne bucuram ca am putut sa oferim anul acesta Premiul Perwoll pentru Tinerii Designeri si absolventilor din Bucuresti. Am premiat doua lucrari interesante, care s-au evidentiat prin simtul practic deosebit, creativitatea liniilor de design si materialele speciale folosite. Prin acest premiu, ne propunem sa ajutam tinerele generatii de designeri sa se dezvolte in domeniul modei si sa le incurajam pasiunea de a crea tinute originale', a declarat Lavinia Toma, Head of Corporate Communications Henkel Romania.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri