Pavel Bartoș, răsfățat de ziua lui

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai talentați actori, precum și unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV. De ziua lui, pe 20 ianuarie, acesta a împlinit 47 de ani și a fost copleșit de mesaje din partea apropiaților și a fanilor.

Acolo unde apare Pavel Bartoș, știm că începe distracția și voia bună. Pavel Bartoș pare mai mereu pus pe glume, însă este recunoscut și datorită faptului că este foarte meticulos, când vine vorba despre latura profesională. Pavel Bartoș este actor al Teatrului Odeon, iar de câțiva ani este cooptat în echipa Pro Tv, acolo unde a prezentat și prezintă unele dintre cele mai importante show-uri: Românii au talent, Vocea României, SuperStar România și cel mai recent proiect, Revelionul de la Pro Tv, alături de Raluk. În plus, anul trecut a fost implicat, alături de Dana Rogoz și Andreea Vasile, în filmările unei producții străine, V LETE TI POVIEM, AKO SA MÁM care va avea premiera anul acesta. Și tot anul acesta, Pavel Bartoș va filma o nouă peliculă, RAMON, pentru care actorul a fost constrâns să slăbească.

De ziua lui, Pavel Bartoș a fost răsfățat de colegii de teatru și de televiziune cu urări și mesaje care mai de care mai amuzante. O poză pe care acesta a primit-o îl avea în prim-plan pe însuși Keanu Reeves, care îi ura actorului român la mulți ani!

Pavel Bartoș: „Îmi savurez viața'

Un alt cadou inedit a fost o poezie realizată de Marius Damian:

„Pavele cel năzdrăvan,/Hai c-a mai trecut un an./ Bun și asta, dar prezentul/ Sa bată antecedentul!/ Cu potență,/ Realizări,/ Și, normal,/ Pe opulență!/ Să ai cadru sănătos/ De bătut recorduri noi/ Din genul personalizate/ De producții noi și fapte/ Demne de un mândru Faur/ Al minutului de aur!/ Bucurie și mulți bani,/ La anul și la mulți ani!'

Într-o intervenție la TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță, Pavel Bartoș a explicat de unde extradoza de bucurie pe care o afișează mereu.

„Cea mai bună investiție pe care trebuie s-o faci la un moment dat, după 30 de ani, este să investești în tine. Și dacă tu investești în tine și ție ți-e bine, crede-mă că le va fi bine și celor din jurul tău (…) Îmi savurez viața, îmi trăiesc clipa, jur! Cred că asta te face fericit, să fii mulțumit cu ce ești, ce ai, cum ești'.

Pavel BartoșSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Viviana Sposub: „George este stâlpul relației'

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete