Paul Diaconescu a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. În ce situație a fost pus Cornel Palade

Paul Diaconescu a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici', sezonul 2. Actorul este primul concurent care pleacă acasă din emisiunea de la PRO TV prezentată de Adela Popescu și Cabral.

Drumurile din jungla dominicană s-au terminat pentru Paul Diaconescu, actorul care a intrat în cel mai greu și intens experiment al momentului.

Celebrii din Tabăra Plăcerilor au fost invitați la o probă de „Fricii și Delicii' pentru a pune mâna pe un premiu extrem de râvnit. După mai multe zile în care au avut de îndurat provocările junglei, Anisia Gafton, RUXI, Paul Diaconescu, Alex Bogdan, Bia Khalifa și Cornel Palade vor putea mânca paste cu pesto. 

Însă, pentru a hrăni toată tabăra, Bia și Cornel au jucat o nouă probă ce le va împinge limitele la maximum. „Doamne, dă-mi putere, dă-mi curaj, să fac toate probele până la capăt, să le duc de mâncare copiilor mei. Să se bucure pentru că e greu!', a spus Cornel Palade înainte de probă.

Cornel-Palade-si-Bia-Khalifa-Sunt-celebru-scoate-ma-de-aiciSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Paul Diaconescu a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'

Paul Diaconescu a fost primul concurent nominalizat pentru eliminare, în urma jocului pierdut duminică. Actorul a fost în cursa de eliminare alături de Bia Khalifa și Răzvan Botezatu. Paul Diaconescu a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'.

„Experiența Sunt celebru, scoate-mă de aici a fost până acum, cea mai palpitantă experiență de viață de până acum. Regret că nu apuc să vă cunosc mai bine și să mă cunoașteți și voi mai bine pentru că mi-aș dori să vă intru în familie, dar na. Noi lucrăm de mult împreună. Îi țin pumnii celui care merită să câștige', a spus Paul Diaconescu după ce a fost eliminat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete