Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, o relație cu năbădăi

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, au părăsit competiția Asia Express, de la Antena 1. Însă au câștigat simpatia celorlalți concurenți și a publicului.

Devenită, de-a lungul emisiunii, echipa „Poverini', după ticul verbal al cunoscutului chef, aceasta a fost una dintre revelațiile acestui concurs. Au avut un parcurs sinuos, cu multe urcușuri și coborâșuri. Însă Patrizia și Francesco au fost, cu siguranță, una dintre cele mai surprinzătoare echipe. Cei doi au fost apreciați în mod deosebit pentru părerile clare, pe care și le-au exprimat mereu deschis. Chiar dacă nu au fost, mereu, dintre cele mai plăcute.

Sănătatea Patriziei a fost pusă de câteva ori la încercare, iar acest lucru a constituit unul dintre punctele sensibile ale echipei. Au fost momente în care aceasta avea nevoie de pauze pentru a putea continua. Francesco își dorea să continue în forță și aici situațiile deveneau tensionate.

Tocmai de aceea, fiul ei a fost criticat pentru modul în care a gestionat unele momentele și felul în care i s-a adresat mamei sale. Una dintre cele mai puternice ieșiri ale lui a fost în momentul în care Patrizia a aruncat plicul cu misiunea din ziua respectivă. Acesta i-a adresat mamei lui cuvinte grele. Partea bună este că ea a trecut peste aceste clipe de descărcare cu lejeritate.

Francesco Paglieri: „În viață trebuie să ne cunoaștem limitele'

De altfel, unul dintre punctele forte ale relației lor este tocmai acesta – că reușesc să treacă peste disputele lor ușor și că-și acceptă unul altuia izbucnirile.

După părăsirea competiției, Patrizia a scris pe rețelele de socializare, într-o limbă română care a făcut celebră: Grazie,vreau se multumesc tuturor pentru suport, a fost si ramane cela mai frumoasa esperienza din viata mea linga Francy.Grazie!!!'

Fiul ei, Francesco, a scris și el un mesaj emoționant: „În viață trebuie să ne cunoaștem limitele și în Asia Express limitele sunt în echipă și nu la singular. Mă bucur pentru cea mai minunată experiență din viața mea și mă bucur că a fost împreună cu mama. Am ajuns într-o etapă în care doar visam și vă mulțumesc tuturor pentru susținerea voastră, Vă iubesc!'

Patrizia PaglieriSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Viviana Sposub, dată în judecată de Andreea Bălan

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete