Paris Jackson, casă în valoare de 3,8 milioane de dolari. Cum arată locuința pitorească din Hollywood Hills?

Paris Jackson tocmai s-a mutat dintr-o casă de 2 milioane de dolari într-una de aproape două ori mai scumpă și cu o notă de istorie de la Old Hollywood.

Asta nu înseamnă, totuși, că locuința pe care a părăsit-o nu era grandioasă. Situată în pitorescul Topanga Canyon, fermecătoarea locuință din lemn și sticlă a fost achiziționată de Paris Jackson în vârstă de 24 de ani în 2017 pentru 2 milioane de dolari.

Treptele și aleile pavate cu piatră duc de la stradă la casă și coboară până la o terasă panoramică spațioasă, de unde se pot admira priveliștile montane și se poate respira briza proaspătă a oceanului. Această terasă și zona adiacentă acoperită cu nisip au suficient spațiu pentru divertisment în aer liber, iar priveliștile sunt superbe atât ziua, cât și noaptea!

Zona principală a casei este proiectată într-un plan de spațiu deschis, cu tavane boltite, cu grinzi de lemn și uși glisante din sticlă care lasă să pătrundă multă lumină naturală și priveliști uluitoare asupra dealurilor. Ușile duc la un balcon spațios, iar ambianța îmbină perfect viața în interior cu cea în aer liber. La sentimentul rustic se adaugă podelele din lemn masiv și șemineul din piatră.

Paris Jackson Bought THis Hollywood Hills Retreat For $3.8 Million DollarsSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Designul general poate avea un aer rustic, dar bucătăria este un vis modern. Învecinată cu zona principală de familie, este spațioasă, aerisită și plină de lumină naturală. Dispune de o insulă centrală, aparate din oțel inoxidabil, inclusiv un aragaz/cuptor cu gaz cu șase arzătoare, contoare din granit și blocuri de măcelărie, precum și o mulțime de spații de depozitare și dulapuri.

Un dormitor se poate dubla ca home theater sau cameră de joc, coborând un rând de scări din zona principală, scrie Inquistir. Acest etaj are, de asemenea, propria sa terasă de vedere. În altă parte, există, de asemenea, o spălătorie. Apartamentul principal ocupă o aripă separată. Acesta este dotat cu propriul șemineu, baie și dulap cu multe spații de depozitare. Ferestrele din sticlă au vedere spre munte și pădure.

Casa a fost construită în 1977 și are cinci dormitoare, trei băi și două băi. Este înconjurată de stejari și grădini și se află la doar câteva minute de trasee de drumeție.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete