(P) Vrei să închiriezi o mașină în orașul tău? Apelează la serviciile FMN Rent

Se întâmplă momente în viață în care ai nevoie de o mașină, însă poate a ta este la un service. Sau poate ai plecat într-o călătorie de afaceri în alt oraș cu avionul, iar acolo cu siguranță nu îți dorești să te deplasezi cu autobuzul sau cu taxiurile destul de costisitoare. În aceste cazul FMN rent vine în ajutorul tău, cu mașini calitative, flota cuprinzând mașini de clasă medie, dar și premium, fiecare dotată corespunzător, igienizată și revizuită înainte de fiecare predare.

De ce FMN Rent

Echipa a construit acest brand cu multă dăruire, răbdare și pasiune pentru mașini. A început în urmă cu 12 ani, dorindu-și să ajute cât mai mulți clienți să se poată deplasa în voie, oricât își doresc, într-o mașină confortabilă și frumoasă. Aici se regăsesc servicii rent a car cu sau fără șofer, servicii de închiriere pe termen scurt sau lung sau servicii expres de transfer de persoane. Aceștia oferă suport și asistență telefonică permanentă 24/7. Timpul este prețios, fiindcă timpul înseamnă bani, așa că unii oameni au înțeles că o mașină închiriată este uneori crucială. 

FMN Rent oferă consultanța necesară pentru ca fiecare client, indiferent că este persoană fizică sau juridică, să primească mașina ideală conform cerințelor sale. Echipa poate fi contactată atât online prin live chat, cât și telefonic. Clienții care își doresc o mașină de aici, o pot găsi cu ușurință accesând pagina oficială fmnrent.ro unde sunt întâmpinați de un filtru de căutare. Aleg locația de ridicare a mașinii, locația de returnare, data ridicării și data returnării. Mai apoi platforma va căuta mașinile disponibile, iar clientul poate alege în funcție de preferințele sale buget, culoare, model etc. 

Servicii rent a car și la aeroport

Uneori n-are cine să te aștepte la aeroport, dar nu fi trist, fiindcă dacă îți rezervi o mașină de dinainte să aterizezi pe aeroport, te așteaptă acolo un agent FMN rent cu o pancartă cu numele tău, exact ca în filme. Și ca să fie treaba bună, profesională, făcută ca la carte, reprezentantul te va și ajuta cu bagajele până la mașina parcată la aeroport. Prețurile sunt avantajoase, de aceea multă lume a apelat la serviciile rent a car de aici. Te poți convinge singur de calitatea serviciilor oferite din recenziile disponibile pe site.

Important este să îi anunți dinainte dacă vrei o anumită mașină, pentru ca aceștia să o blocheze pentru tine. Poți chiar și prelungi contractul de închiriere dacă îți dorești să te plimbi mai mult. Dacă vreodată apar situații neprevăzute, nu trebuie să te panichezi. Accidente se mai întâmplă. După ce se anunță organele competente tot ce trebuie să faci este să iei datele persoanelor terțe implicate și să anunți echipa. 

În cazul în care se defectează mașina sau întâmpini vreo dificultate tehnică, poți oricând contacta echipa FMN Rent. Dacă situația nu se rezolvă la fața locului, aceștia îți vor înlocui mașina cu una nouă. Sunt disponibile mai multe locații unde poți închiria mașinile FMN Rent precum și aeroporturi. Dacă ești din București, inchiriaza usor masini din Aeroport Otopeni cu ajutorul celor de la FMN Rent. Celelalte locații te las să le descoperi accesând www.fmnrent.ro. 

Contact: 0742 923 150

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial