(P) Vila Moldavia Best – Destinația perfectă pentru un grup de 8 persoane

Când visezi la o vilă superbă amplasată într-o stațiune montană de pe versantul estic al Carpaților Orientali, nu poți să-ți conturezi instantaneu viziunea unei vacanțe în grup. Cu toate acestea, există o stațiune situată pe flancurile estice ale Munților Nemira din Carpații Orientali, care este renumită pentru vacanțele în familie și în grup. 

La înălțimea de 530 m, pe valea râului Slănic, într-o zonă mirifică acoperită cu păduri de foioase și de conifere, poți recurge la rezervarea unei  vile cu 8 locuri în statiunea Slănic Moldova, vila Moldavia Best

Cu siguranță, merită să faci o călătorie în Slănic Moldova!

Cu siguranță, merită să faci o călătorie în Slănic Moldova!

Orice călător care a fost cel puțin o dată la Slănic Moldova îți va povesti lucruri minunate despre oameni, obiceiuri, peisaje și despre istoria acestui loc. De exemplu, stațiunea se remarcă prin: 

  • Renumitele izvoare minerale 
  • Traseul turistic “300 de scări”
  • Cheile și cascada Slănicului
  • Sala de sport și terenurile de tenis de câmp
  • Parcul  cu foișor din Slănic Moldova
  • Cazinoul Regal, care a fost construit în vremea Regelui Carol I
  • Pârtia de schi Nemira.

Turiștii dornici să afle lucruri noi, pot face o plimbare plăcută până la Salina Tg. Ocna, care este la o distanță de 14 km de Slănic Moldova, deci se poate ajunge foarte rapid cu mașina. Salina este amplasată la 240 m adâncime și oferă un spațiu în care atmosfera este atât de specială, creată de sunete, lumini, culori, aer, de toate elementele care o alcătuiesc și care se îmbină într-o armonioasă unitate. 

Cei care s-au plimbat de-a lungul galeriilor salinei Tg. Ocna au avut parte de relaxare și sentimente plăcute în fața acestui loc plin de frumusețe, dar și de mișcare pe terenurile de minifotbal, baschet, tenis de masă. La salină oamenii au parte de tratamente pentru afecțiunile respiratorii, iar în plus, acest loc este perfect și pentru reculegere sufletească la biserica Sfânta Varvara“. 

Salina Tg. Ocna se remarcă și prin “Muzeului Sării“, care parcă îți povestește despre istoria formării și exploatării sării.  

De la Slănic Moldova, se poate ajunge ușor la Mănăstirea “Sfântul Voievod Stefan cel Mare”, situată la 6 km, pe Muntele Bolovanu. Această mănăstire ortodoxă reprezintă unul dintre cele mai interesante monumente de artă din regiune, foarte apreciat de cei care îl vizitează  și care îl consideră și un loc de pelerinaj cu o puternică încărcătură spirituală.

Vila Moldavia Best – perfectă pentru o vacanță în grup

Această vilă de lux reprezintă alegerea perfectă pentru vacanță, datorită locației și serviciilor pe care le oferă. Este situată pe malul drept al râului Slănic, la numai 2 km de centrul stațiunii și la 1,4 km de pârtia de schi Nemira. Priveliștea este minunată, spre pădurea de fagi și de brazi. Aerul este curat, iar peisajul pare un adevărat “Colț de Rai”. În apropiere sunt izvoarele tămăduitoare cu ape minerale din Slănic Moldova, atât de apreciate de turiști.  

Un alt avantaj este numărul optim de dormitoare, vila se mândrește cu 4 camere și un living, cu 8 locuri de cazare. Toate camerele au TV, internet wireless, apă caldă, centrală proprie pe gaz. Vestea bună pentru grupurile de turiști, este că vila poate fi rezervată integral pentru acest număr de camere. De asemenea, vila oferă și alte avantaje: 

  • În curtea spațioasă, de 1000 mp, este amenajat un loc de joacă pentru copii, un foișor cu grătar și cuptor și o terasă pentru relaxare
  • În apropierea vilei este o plantație de mure, zmeură și coacăze negre
  • Parcarea este destul de mare, special creată pentru 6-8 mașini. 

Dacă vrei să vezi mai multe imagini și să afli alte informații despre vila Moldavia Best îți sugerăm să vezi și pagina de Facebook a acestui apreciat loc de cazare din “Perla Moldovei”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial