(P) Trusouri botez și costumașe botez de la Couture Bebe

(P) Trusouri botez și costumașe botez de la Couture Bebe

Trebuie să recunoști, dacă te aflii în situația de a căuta trusouri botez sau costumașe botez, te găsești fața unei provocări.

Cu siguranță, îți dorești cele mai frumoase hăinuțe și accesorii pentru finuțul tău, și îț dorești să creezi momente memorabile. Couture Bebe este partenerul de care ai nevoie pentru a face față acestei împrejurări.

Couture Bebe- experiență și pasiune

Când spui Couture Bebe, spui pasiune și experiență. Echipa ce se găsește în spatele mașinilor de cusut din atelierul de creație are o experiență vastă în realizarea articolelor festive destinate bebelușilor și copiilor mici. Pasiunea cu care sunt lucrate toate articolele se observe fără efort în produsele finite, care impresionează prin aspect și calitate. 

Pentru că hainele și accesoriile sunt destinate bebelusilor, se acorda multă atenție materialelor utilizate și finisajelor. Fiecare piesă ce poartă amprenta Couture Bebe este realizată din materiale de foarte bună calitate se simte plăcut. Îmbrăcămintea festivă pentru botez este fastuoasă, însă nu produce disconfort bebelușilor în timpul purtării. Materialele utilizate sunt atent selecționate, sunt fine și accentuează starea de confort în timpul purtării. Costumele pentur botez și trusoruile sunt decorate cu broderii executate manual, cu danteulțe fine sau cu pene de struț, genial integrate. Au benzi și decorațiuni aplicate cu multă atenție în locuri cheie, care înnobilează aspectul pieselor pentru botez.  

Couture Bebe  – trusouri personalizate

Couture Bebe este partenerul care-ți oferă soluții unice pentru evenimente memorabile, poți comanda și achizitiona trusouri botez personalizate, pe care să se găsească numele bebelușului, data botezului sau  orice alt mesaj de suflet. Piesele incluse în trusouri  sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate și sunt durabile. Trusoul bebelușului de la atelierul Couture Bebe include toate elementele necesare pentru realizarea Tainei Botezului dar și recipientele de păstrare a amintirilor (sticluța pentru mir, cutiuța pentru păr și busuioc). Pentru că acest eveniment se dorește a fii unic, a lăsa o amintire memorabilă părinților, nașilor și celorlalți participanți piesele din trusou pot fi personalizate. Pot fi imprimate numele bebelușului, data încreștinării sau pur și simplu un mesaj de suflet. Crâșma, prosopelul și fașa de botez sunt obiectele pe care se pot inscripționa prin metode speciale urările și mențiunile dorite. 

Costumase botez – creații care vor anima albumele foto de botez

Costumasele de  botez gândite să pună pe primul loc confortul bebelușului, sunt realizate din materiale naturale și sunt prietenoase cu pielea fină a celor mici. Grija pentru cei mici este principala preocupare a creatorilor, deci hăinuțele ce formează costumașele se îmbracă și se dezbracă rapid și confortabil pentru cel mic.

Varietatea este una alt aspect forte când vorbim de costumașe botez de la Couture Bebe. Aici gasești costumașe în stil modern, costumașe cu linii clasice, piese în stil ceremonial modern, de epocă sau costumașe cu aer parizian. Fiecare piesă este unică și poate fi personalizată în funcție de preferințe, astfel cei mici vor beneficia de articole unice. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial