(P) Trei tipuri de măsuţe de cafea care pot fi asociate cu fotolii tapiţate

O măsuţă de cafea bună îţi oferă spaţiul de care ai nevoie şi, totodată, adăugă un plus de stil şi rafinament zonei în care este aşezată.

Iată câteva sfaturi pentru a găsi măsuţa de cafea ideală pentru fotolii tapiţate şi, totodată, care sunt cele trei tipuri de măsuţe ideale pentru această asociere.  

Stabileşte necesităţile pentru zona respectivă

Sunt persoane care vor dori să ia masa pe măsuţa de cafea, sau să o utilizeze doar pentru a ţine telecomenzile şi alte obiecte mici. De aceea, măsuţa de cafea trebuie să ofere spaţiul suficient pentru necesităţi. 

O măsuţă de cafea potrivită pentru un fotoliu tapiţat pe care să iei masa şi, totodată, să ţii şi telecomanda, poate fi una din marmură cu picior metalic. 

Măsoară înălţimea fotoliului

O măsuţă de cafea adecvată ar trebui să aibă cel mult aceeaşi înălţime ca fotoliu, sau mai mică. Dacă măsuţa este prea înaltă, nu va arăta bine şi va fi inconfotabil să o utilizezi. 

Un alt tip de măsuţa potrivită pentru un fotoliu tapiţat este cea cu blat din placaj şi finisaje nanolaminate. Acestea se pot găsi în culori care să se armonizeze perfect cu tapiţeria fotoliului tău. 

Alege forma măsuţei de cafea

Vrei o măsuţă rotundă, ovală, pătrată, dreptunghiulară sau asimetrică? Ţi-ai dori ca aceasta să fie dotată cu o tavă detaşabilă, roţi şi să aibă două niveluri? O piesă discretă sau una modernă, fascinantă? Decizia ta va fi condiţionată de formă, stilul şi dimensiunile fotoliului, precum şi de decorul întregii camere. Nu uita să ţii cont şi de forma covorului. Dacă fotoliul este unghiular şi covorul este dreptunghiular, o măsuţă rotundă sau ovală va fi perfectă pentru a armoniza formele şi a da o atingere plină de stil decorului. 

O astfel de măsuţa de cafea poate fi cea cu un blat de marmură luxos şi o bază robustă din stejar.

Alege cu atenţie materialul din care este confecţionată măsuţa de cafea

Marmură, sticlă, alamă, metal vopsit sau lemn – toate sunt materiale la modă şi pot fi potrivite pentru măsuţe de cafea. Alege acel material care se potriveşte cel mai bine nevoilor tale. Dacă intenţionezi să muţi masa des, se recomanda un material uşor. Familiile cu copii ar trebui să opteze pentru un material rezistent la zgârieturi. De asemenea, o masă cu tava poate fi perfectă pentru piesele de LEGO sau un puzzle pentru că piesele nu se vor risipi pe podea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial