(P) Trăiește Crăciunul așa cum l-ai visat, la ParkLake Shopping City!

(P) Trăiește Crăciunul așa cum l-ai visat, la ParkLake Shopping City!

Sărbătorile de iarnă se trăiesc alături de cei dragi. Familia, prietenii, colegii apropiați fac parte din rețeta unui Crăciun reușit! Anul acesta, însă, ParkLake Shopping Center mai adaugă un ingredient pentru cei mici și le aduce în dar copiilor și părinților șase supereroi de poveste, dar și șase valori menite să aprindă în inimile bucureștenilor spiritul Crăciunului. În perioada 6 – 24 decembrie, Itsy, Bitsy, SuperZĂPĂ, Spark, Spinner și DJ Dodi devin gazdele distracției și bucuriei. Prin jocuri, cântece, dans, ateliere creative și o mulțime de surprize, cei șase supereroi vor transmite mai departe lecții importante despre creativitate, curaj, prietenie, bunătate, energie și bucurie. 

Săptămânal, zilele de joi si vineri aduc ateliere distractive și jocuri energizante, iar în weekend-uri, creativitatea și distracția se împletesc cu mesaje pentru panoul dorințelor, colinde cântate live și o mulțime de jocuri interactive, menite să pună în lumină valorile ce stau la baza celor mai frumoase sărbători din an! 

Cât despre daruri, se știe! Nu există Crăciun fără surprizele pe care le facem celorlalți. Bijuterii, accesorii și ornamente așteaptă să fie descoperite la târgul dedicat sărbătorilor, deschis în centrul comercial în perioada 24 noiembrie – 23 decembrie 2019! În plus, cei dornici să facă o faptă bună se pot alătura campaniei de colectare de jucării organizată de ParkLake Shopping Center în colaborare cu Primăria Sectorului 3, pentru copiii din centrele de plasament.

Anul acesta, trăiește Crăciunul așa cum l-ai visat!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Advertorial