(P) Top 5 modele lavoare pentru o baie modernă

Vremea în care baia era doar o cameră dreptunghiulară unde elementele strict necesare erau puse fără simț estetic a apus. Undeva, imediat după aglomerarea tuturor utilităților pentru igienă și îngrijire, a venit un nou început: cel al băilor ca spațiu de relaxare, ca manifest al exprimării fiecărei personalități.

În fiecare cameră de baie este nelipsit lavoarul și chiar dacă este un obiect obligatoriu, nu înseamnă că nu există o multitudine de variante disponibile din care să alegi un model perfect pentru tine. Chiuveta de baie, lavoarul, a devenit o piesă centrală a amenajării oricărei băi. Pe lângă faptul că este cel mai des folosit element al băii, are și un rol estetic puternic.

În ultimii ani, unul dintre trendurile cele mai importante este folosirea unor chei vizuale pentru focalizarea atenției. În ceea ce privește baia, poți capta toate privirile cu un lavoar așezat direct pe pardoseală pentru un ambient minimalist, un lavoar suspendat pe blat pentru un design modern, sau un lavoar semi-incastrat pentru a obține un aer revigorant și fresh.

Am selectat în continuare 5 dintre cele mai noi modele de lavoare din care poți alege pentru a crea o baie de designer.

Lavoarul freestanding Rune Narvi

 

Ca marea majoritate a lavoarelor pe mobilier, lavoarul Kolo Twins poate fi montat atât pe blat, cât și suspendat simplu pentru un look industrial. Toate cele trei variante sunt alegeri extrem de inspirate, fiecare potrivindu-se unui alt stil de amenajare.

Cu o formă perfect ergonomică, are un design deosebit prin simplitatea liniilor care îl compun. Dacă va fi montat pe blat sau doar suspendat, pentru un efect wow poți opta pentru un sifon din alamă. Baia ta va avea un aer nefinisat și fresh în timp ce arată impecabil.

 

Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial