(P) Top 5 modele lavoare pentru o baie modernă

Vremea în care baia era doar o cameră dreptunghiulară unde elementele strict necesare erau puse fără simț estetic a apus. Undeva, imediat după aglomerarea tuturor utilităților pentru igienă și îngrijire, a venit un nou început: cel al băilor ca spațiu de relaxare, ca manifest al exprimării fiecărei personalități.

În fiecare cameră de baie este nelipsit lavoarul și chiar dacă este un obiect obligatoriu, nu înseamnă că nu există o multitudine de variante disponibile din care să alegi un model perfect pentru tine. Chiuveta de baie, lavoarul, a devenit o piesă centrală a amenajării oricărei băi. Pe lângă faptul că este cel mai des folosit element al băii, are și un rol estetic puternic.

În ultimii ani, unul dintre trendurile cele mai importante este folosirea unor chei vizuale pentru focalizarea atenției. În ceea ce privește baia, poți capta toate privirile cu un lavoar așezat direct pe pardoseală pentru un ambient minimalist, un lavoar suspendat pe blat pentru un design modern, sau un lavoar semi-incastrat pentru a obține un aer revigorant și fresh.

Am selectat în continuare 5 dintre cele mai noi modele de lavoare din care poți alege pentru a crea o baie de designer.

Lavoarul freestanding Rune Narvi

Lavoarul pe pardoseală, un element minunat în orice baie minimalistă este o piesă care atrage toate privirile cu un motiv foarte bine întemeiat. Are un finisaj perfect și linii simple, formând un centru vizual extrem de plăcut și relaxant. Este potrivit pentru băi cu personalitate puternică, pentru o cameră unde te poți opri după o zi plină de agitație pentru un moment de calm.

Lavoarul freestanding este în general o alegere a curajoșilor, a iubitorilor de frumos ieșit din comun. Lavorul Narvi, alături de modelul cu unchiuri drepte, Freya, sunt parte din gama Rune. Inspirată din designul scandinav, este punctul de convergență al simplității nordice și al spiritului practic atât de necesar în epoca actuală. Sub brandul Rune nu sunt create doar lavoare, sunt create obiecte-manifest pentru idei îndrăznețe și rezultate uluitoare.

Alege un astfel de model dacă îți dorești un aer special, o reprezentare unică a fiecărei personalitate, un obiecte prin care să te exprimi liber.

Lavoar pe blat Ideal Standard Strada

Dacă ai întreba multe lavoare ce și-ar dori să se facă atunci când se fac mari, ar spune lavoar Ideal Standard Strada. Un model modern, cu finisaje curbate, potrivit pentru orice stil de design interior.

Lavoarul Ideal Standard Strada se încadrează perfect în băi de orice dimensiune și se potrivește minunat cu materiale neconvenționale – lemn, ciment brut, sau culori inspirate din natură sau pastel.

Lavoar tip bol Rak Ceramics Reema

Lavoarul Reema este un element de tip simbol al băilor compacte. Cu un finisaj robust, forme pline și o ceramică de cea mai bună calitate, este o alegere perfectă pentru camere luminoase.

Lavoarul tip bol este specific spațiilor călduroase, deschise, inspirate dintr-o combinație a stilului modern cu un stil retro-clasic. Rezultatul este un ambient relaxant, cu un aer elegant și primitor.

Dacă pentru baia ta ai nevoie de echilibru perfect între frumos și ergonomic, poți opta pentru un suport de lavoar tip dulap, cu sertare pentru depozitare. Vei evita astfel aglomerarea de produse cosmetice și vei putea ține toate cele mărunte și multe (șampoane, creme, farduri și multe altele) într-o ordine impecabilă. Adorabil și practic, nu?

Lavoar pe blat Gala Elipse

Cu o formă unică, lavoarul Gala Elipse este unul dintre modelele preferate de cei care caută ceva cu totul deosebit. Combinat cu o baterie de lavoar înaltă este minunat de practic și frumos, este foarte simplu de montat (pentru că este și asta foarte important până la urmă) și poate fi combinat cu orice stil ți-ai dori.

Poți să alegi fundaluri pastel și un blat contrast pentru un shabby chic cozy sau, în combinație cu nonculori (alb, negru sau nuanțe de gri) pentru un minimalism modern.

Lavoar pe mobilier Kolo Twins

 

Ca marea majoritate a lavoarelor pe mobilier, lavoarul Kolo Twins poate fi montat atât pe blat, cât și suspendat simplu pentru un look industrial. Toate cele trei variante sunt alegeri extrem de inspirate, fiecare potrivindu-se unui alt stil de amenajare.

Cu o formă perfect ergonomică, are un design deosebit prin simplitatea liniilor care îl compun. Dacă va fi montat pe blat sau doar suspendat, pentru un efect wow poți opta pentru un sifon din alamă. Baia ta va avea un aer nefinisat și fresh în timp ce arată impecabil.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Advertorial