(P) Top 3 modele de bucătării ideale pentru orice casă

(P) Top 3 modele de bucătării ideale pentru orice casă

Bucătăria este locul unde petreci adesea timpul! Fie că alegi să îți savurezi cafeaua dimineața, să gătești pentru cei dragi, sau pur și simplu să te relaxezi, bucătăria trebuie să reflecte în totalitate personalitatea ta.

Și fiindcă amenajarea unei bucătării nu este un lucru tocmai ușor, mai ales că necesită timp în alegerea și conceperea mobilierului, ne-am gândit să îți venim în ajutor și să îți arătăm top trei modele de bucătării, ideale pentru orice casă, care să te ajute să eficientizezi activitățile și spațiul de depozitare, pentru un spațiu confortabil și ergonomic.

În general, o bucătărie ideală trebuie să fie confortabilă, ergonomică, modernă și frumoasă. Trebuie să meargă pe ideea de continuitate, astfel că blatul include și încadrarea unor electrocasnice, continuând cu dulapuri dispuse de-a lungul bucătăriei.

Într-adevăr, fiecare dintre aceste 3 modele de bucatarie reprezintă modul principal de exprimare a personalității celor care o folosesc si de creare a unui spațiu ideal pentru gătit și luat masa.

Iată care sunt acestea:

Stilul minimalist

Dacă te încadrezi în categoria persoanelor care petrec majoritatea timpului în bucătărie, atunci cu siguranță iei în considerare aspectul acestei încăperi. Îți place să îți petreci timpul acolo, deci locul trebuie să îți reprezinte în totalitate personalitatea.

Acum se abordează tot mai des stilul bucătăriilor open space, fie pentru a exploata spațiile mici cât mai bine, fie pentru a oferi senzația de libertate și aerisire ce bucură ochiul și relaxează. Spațiul și mobilierul joacă roluri esențiale în reprezentarea stilului minimalist.

Dacă alegi modele de bucatarii reprezentate în stilul minimalist, trebuie să iei în considerare că acestea sunt concepute din cele mai importante piese al mobilierului, astfel încât să obții o cameră aerisită, dar cu un impact foarte mare din punct de vedere vizual. Într-adevăr, acest stil este recunoscut prin design-ul avangardist și memorabil.

Aceste modele de bucatarii au o paletă restrânsă de culori, iar lemnul joacă rolul cel mai important. De asemenea, nuanțele de alb și gri sunt ideale pentru a oferi senzația de lumină naturală.

Stilul vintage

Dacă vorbim de modele de bucatarii în stil vintage, clar definim perioada de aur a anilor 40, 50, 60. Acesta este un stil puternic ancorat în trecut, ce surprinde prin abordare şi originalitate, și mereu de actualitate. Acest stil este ideal pentru modele de bucătării open space, fiind mereu o reinterpretare a noului.

Aceste modele de bucatarii  folosesc în compoziție foarte mult lemn, iar culoarea trebuie să fie una de inspirație vintage (alb, ivoriu, bej). De asemenea, și electrocasnicele incorporabile cu un design retro joacă un rol esențial în completarea design-ului vintage.

Paleta cromatică la care poți apela se bazează pe culori pastelate și pe tonuri de alb sau gri. În general, bucătăria cu mobilier alb este o combinație simplă cu un efect vizual de impact!

Este bine știut faptul că albul va face ca orice spațiu să pară mai mare și va oferi iluzia de încăpere luminoasă și primitoare.

În cazul acestor modele de bucatarii se potrivesc de minune accesoriile cu inflexiuni aurii, argintii sau din cupru. Așa că nu ezita să alegi astfel de mânere pentru bucătărie.

De asemenea, electrocasnicele aurii sau argintii se potrivesc fără prea multă bătaie de cap într-o bucătărie albă.

Modele de bucatarii cu inflexiuni industriale

Dacă sunteți în cautarea unor modele de bucatarii cu inflexiuni industriale, este bine de știut faptul că se bucură de un mare succes în acest an. Aceste modele de bucatarii cu inflexiuni industriale sunt reprezentate de un concept versatil, care poate fi adaptat pentru a se potrivi celor mai exigente gusturi.

Lemnul împreună cu nuanțele de gri și de cărămiziu vor da bucătăriei acel aer industrial, dar marcat și printr-o notă de design contemporan și sofisticat.

Aceste modele de bucătării combină estetica modernă şi minimalistă cu elementele industriale și ţin în mare parte de simplitate, utilitate şi întreţinere.

Pentru a obține acel design minimalist al bucătăriilor cu inflexiuni industriale este necesară eliminarea tuturor elementelor decorative, pentru a obţine un spaţiu cât mai degajat şi mai uşor de întreţinut. Indicate sunt uşile şi sertarele dulapurilor dotate cu sisteme de închidere şi deschidere prin apăsare.

Cu siguranță aceste idei și sfaturile te pot ajuta să găsești mobilierul potrivit astfel încât să îți redecorezi bucătăria, așa cum ai visat-o. Pentru că vei petrece mult timp în bucătărie, te sfătuim să faci din aceasta un loc frumos, bine organizat și practic. Alege să ai un mobilier de bucătărie care arată așa cum îți dorești, este perfect funcțional, adaptat nevoilor tale și de calitate superioară.

Varianta 2: Dacă ți-am stârnit interesul cu aceste idei, Kuechentreff.ro îți oferă sfaturile și mobilierul necesare la redecorarea bucătariei tale de vis! Îndeplinește cu succes și partea de consiliere, ceea ce face ca alegerea să fie una pe deplin mulțumitoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial