(P) Top 3 avantaje leasing auto Mercedes-Benz la Auto Schunn

Achizitia unui autoturism Mercedes-Benz in leasing reprezinta o decizie pe termen mediu pe care trebuie sa ti-o asumi pe deplin. Avantajele oferite de companiile care ofera servicii de leasing auto Mercedes-Benz sunt create special pentru a oferi clientilor oportunitatea de a sustine cu un grad ridicat de siguranta achizitia unei masini in leasing.

Auto Schunn Romania este unul dintre partenerii brandului Mercedes-Benz in Romania care ofera servicii complete de leasing financiar si operational pentru o gama ampla de autovehicule Mercedes-Benz

De peste 26 de ani, Auto Schunn impartaseste si perpetueaza viziunea si valorile brandului german de autoturisme premium, avand grija sa se ridice de fiecare data la standardele premium impuse de Mercedes-Benz

Acest proces de asumare a culturii brandului german presupune, pe langa livrarea de autoturisme de cea mai inalta calitate, obligatia de integra viziunea Mercedes-Benz in toate serviciile oferite de catre companie, implicit in ceea ce priveste serviciile de leasing auto financiar si operational din portofoliul Auto Schunn.

Drept urmare, avantajele oferite de Auto Schunn prin serviciile de leasing oferite sunt atent construite pentru a pune clientul in centrul universului Mercedes-Benz. 

Iata 3 dintre cele mai importante avantaje de care beneficiezi la semnarea unui contract de leasing la Auto Schunn Romania:

Revizie gratuita

Beneficiind de avantajul serviciilor de service Mercedes-Benz oferite, la Auto Schunn, toate vehiculele comercializate dispun de revizie atat inainte de livrarea autoturismului, cat si de revizii de sezon gratuite pentru clientii care achizitioneaza un autoturism Mercedes-Benz.

Toata gama de masini in leasing de la Auto Schunn este supusa unei verificari minutioase si profesioniste. Fiecare autoturism este trecut printr-o verificare tehnica temeinica in peste 200 de puncte, de catre specialisti certificati Mercedes-Benz.

Revizia autoturismelor incluse in programul de leasing auto Mercedes-Benz de la Auto Schunn vizeaza, printre altele:

 • Verificarea uleiului
 • Verificarea lichidului antigel
 • Verficarea sistemului de franare (placute, discuri, presiune lichid de frana)
 • Schimb filtru de ulei, de combustibil si de particule
 • Verificarea geometriei si a sistemului de rulaj
 • Diagnoza computerizata a motorului si a parametrilor de functionare ai autovehiculului
 • Verificarea freonului
 • Verificarea bujiilor si a retelei electrice

Garantie extinsa

Auto Schunn Romania ofera garantie extinsa de pana la 5 ani pentru autoturismele Mercedes-Benz comercializate. 

De asemenea, pachetul inclus in asigurarea auto Mercedes-Benz de care beneficiezi daca ai achizitionat un autoturism Mercedes-Benz de la Auto Schunn garanteaza o protectie completa a masinii si o serie de avantaje imbatabile precum:

 • Reparatii rapide
 • Informatii in timp real
 • Constatare rapida
 • Asistenta rutiera extinsa si asistenta service 24/7
 • Riscuri speciale acoperite
 • Ridicarea masinii din service
 • Asistenta call center 24/7
 • Mobilitate deplina, chiar si in cazul daunelor

Solutii de finantare

La Auto Schunn Romania, programul de leasing Mercedes-Benz este sustinut de solutiile de finantare flexible si avantajoase, derulate prin programul Mercedes-Benz Financial Services.

Programul iti ofera oportunitatea de a conduce cel mai recent model Mercedes-Benz beneficiind, in acelasi timp, de flexibilitatea financiara pe care o doresti, printr-o finantare transparenta, fara costuri ascunse.

Mai mult, in cazul unui accident sau a unei daune suferite de catre masina, prin programul Mercedes-Benz Financial Services oferit de Auto Schunn beneficiezi de protectie special conceputa pentru autoturismul tau Mercedes-Benz.

Auto Schunn Romania este cel mai mare partener autorizat Mercedes-Benz in vestul Romaniei, cu showroom-uri si centre de intretinere si service in Arad, Deva, Suceava, Sibiu si Timisoara.

Compania ofera un set complet de servicii Mercedes-Benz, precum vanzari autoturisme noi si rulate, certificate Mercedes-Benz, service si intretinere, vanzari de piese originale, inchirieri autoturisme Mercedes-Benz si servicii complete de leasing financiar si operational.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial