(P) The beauty lab Sempasi – topul device-urilor de înfrumusețare pe care ți le vei dori și tu

Când tehnologia a ajuns și în domeniul beauty, efectiv a revoluționat modul în care femeia modernă poate avea grijă de pielea sa. Scopul este de a stopa sau cel puțin a ține sub control efectele timpului care trece și al pielii care se lasă. Gama Sempasi de dispozitive de înfrumusețare combină tehnologia modernă cu principiile medicale, astfel încât oferă o variantă prietenoasă, pentru utilizare acasă și ușor de folosit a unor produse de înfrumusețare și întreținere corporală.

Sempasi înseamnă o gamă premium de device-uri pe care le vei adora. Acestea își fac treaba excelent, sunt ușor de folosit și promit să fie o investiție foarte bună. Femeia modernă este mereu interesată de soluții inovatoare. Dar este activă și are o viață plină, deci cunoaște nevoia de un plan de beauty adaptat vieții sale. Iată că Sempasi răspunde cu succes acestor nevoi.

Topul device-urilor în care să investești în 2021 pentru frumusețea ta

Sempasi Sol

Sau altfel spus curățarea facială 4 în 1. Sol dispune de 3 capete ce se schimbă ușor. Concret, curăță în profunzime, mai eficient decât ai face-o tu cu orice altă variantă. Dar în același timp poate fi un excelent maseur pentru tenul tău.

Poate fi utilizat zilnic după ce îndepărtezi machiajul. Avand efecte benefice, pe care le vei cunoaște în timp, Sol este mai mult decât un device pentru curatare faciala. El ajută la reducerea ridurilor și stimulează circulația sângelui.

Sempasi Virgo

6 funcții într-un singur device – acesta este Virgo, un elegant dispozitiv ce îți conturează tenul. Îl folosești ușor, urmărind linia de contur a feței, masând blând cu mișcări de jos în sus. Un astfel de masaj este benefic pentru frumusețea chipului tău.

Virgo va fi secretul pentru masajul cald și masajul de relaxare. Reduce ridurile, încetinește îmbătrânirea și îți redă luminozitate chipului și ochilor.

Sempasi Deus

Un astfel de device este maseurul de buzunar pentru trupul tău. Dispune de un inel central ce se încălzește, masează viguros cu ajutorul bilelor de cauciuc și are funcție de electrostimulare. Vibrează și masează pentru a te relaxa, oferă efecte de tonifiere și este ideal în lupta cu celulita. Poate fi la fel de bine utilizat pentru conturul bustului, având efect de lifting. În plus, redă fermitatea sânilor.

Sempasi Pavo

Nu în cele din urmă, din aceeași gamă premium marca Sempasi, vorbim despre Pavo. Acesta utilizează terapia cu lumini ce te ajută să elimini ridurile din zona gâtului și să redai pielii elasticitatea. Primele semne de îmbătrânire apar aici. Multe femei se jenează să mai poarte decolteuri și își ascund micile imperfecțiuni sub accesorii sau eșarfe.

Este timpul să cunoști modalitățile eficiente prin care poți ține în frâu efectele trecerii timpului sau poți timpuriu să previi apariția îmbătrânirii pielii tale.

Pavo se mulează perfect pe forma gâtului, masează cu vibrații și are efect de lifting pentru piele. Cu ajutorul acestuia te poți bucura de masaje calde sau reci.   

Lecția despre frumusețe îți este oferită de Sempasi. Descoperă tehnologii noi și device-uri moderne care te pot ajuta să te simți mai bine în pieala ta și să arăți mai bine ca oricând. Descoperă în cadrul paginii oficiale sempasi.com ofertele.

Contact:

www.sempasi.com

Str. Astrelor, nr. 57, Popești Leordeni, Ilfov

+40737.886.464

[email protected]

Social media: @sempasiromania

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial