(P) Tendințe nuntă: Adio rustic! Anul acesta se poartă naturalețea…

(P) Tendințe nuntă: Adio rustic! Anul acesta se poartă naturalețea…

În orice alegere am face, fie ca vorbim de o ținută, de o amenajare sau de un obiect, întotdeauna simplu, natural, elegant, rafinat sunt opțiuni pe care trebuie să le luăm mereu în calcul. Alegerea unei tematici de nuntă, care să se distingă prin aceste note de bun gust poate fi o decizie inspirată, ce va lăsa o impresie placută și îi va transpune pe toți invitații într-o lume specială, de vis.

Dacă în anul 2018, tendințele în organizarea unui eveniment au fost puternic dominate de elementele tradiționale și rustice, în anul 2019 organizarea evenimentelor are în vedere alegerea unor note cât mai simple și întoarcerea la naturalețe și la valorile ei.

Pentru a fi siguri că veți organiza anul acesta o petrecere cu tematică în tendințe, Deluxe-cards.ro, magazinul online de invitatii nunta ofera câteva recomandări în acest sens:

 

  • Alegeți un local elegant, de un rafinament simplu și special, aproape de natură, de pădure, de vegetație, de apă sau amenajați un spațiu care să aducă natura cât mai aproape de voi. Numeroase frunze, de mărimi diferite, combinate cu flori în culori pastelate și ușoare nuanțe de roșu sau de violet pot fi mici pete de culoare în peisajul general.
  • Rochia miresei trebuie să se încadreze și ea în specificul tematicii. Din dantelă, cu pietre, cristale sau perle, aplicate sau cusute manual, pe materiale ușoare și vapoaroase, ce vor pluti la cea mai mică adiere de vânt, întregesc peisajul unui eveniment în mijlocul naturii.
  • Aranjamentele florale vor fi și ele conforme scenariului general. Cu multe frunze verzi, plante suculente și flori delicate, aceste elemente vor aduce un plus de energie decorului genereal. Un perete floral și ghilande atârnate pot completa atmosfera încărcată de natură și de vegetal.
  • Buchetul miresei poate fi piesa de rezistență a întregului scenariu. Cu frunze bogate si o multitudine de flori, de grădină sau sofisticate, ultraviolet, într-o sigură culoare sau cu ușoare tente de arămiu, acesta are tot dreptul să se distingă prin note mai înalte și cât mai multă originalitate.
  • Iar pentru a fi siguri că nu ați ratat nimic din specificul evenimentului, alegeți o coroniță de mireasă din flori natuarale sau o coafură împletită cu astfel de flori.
  • Specificul acestui eveniment organizat pe o tematică simplă în aparentă, dar în același timp gândită minuțios în fiecare detaliu, nu poate fi complet definit fără alegerea unor invitații de nuntă în tenedințe. Cu modele elaborate și un design deosebit, pe fundal discret, cu accente florale, aceste invitații de nuntă Concept se remarcă prin originalitate. Pentru astfel de invitații se folosesc din plin detalii, decupaje, benzi colorate, danteluri, sigilii, fundițe.

Nimic nu poate fi mai romantic și mai special decât organizarea unei nunți cât mai aproape de natură sau cât mai încărcată de natură, de dragoste și de energiile ei.

Elegante, rafinate, speciale, invitațiile de nuntă cele mai potrivite acestei ocazii unice pot fi achiziționate de la magazinul online Deluxe-cards.ro. Aici puteți găsi o gamă variată de invitații de nuntă, potrivite oricărei tamatici și celor mai pretențioase căutări.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial