(P) Tablourile Canvas. Idei de cadouri pentru întreaga familie

(P) Tablourile Canvas. Idei de cadouri pentru întreaga familie

Aniversarea membrilor familiei este un prilej pentru a găsi cele mai potrivite idei de cadouri, care surprindă. Atunci când vine vorba despre familie, cadourile ce au un impact emoțional și impresionează sunt cele personalizate care transmit un mesaj si trezesc amintiri. Un exemplu în acest sens este reprezentat de tablourile canvas.

Surprinde-i pe cei dragi cu cadouri speciale, ce sunt păstrate o viață!

Tablourile canvas pot fi personalizate de specialiști cu pozele propuse de clienți. Produsul final va consta într-o pânză montată manual pe un cadru de lemn, cu dimensiunile dorite. Imaginile sunt clare, ale căror aspect este îmbunătățit de calitatea pânzei, obținând o adevărată operă de artă pentru decorul casei. Din gama pusă la dispoziție in magazinele de profil se aleg dimensiunea și forma dorite, urmând că aceștia să continue procedeul de creare a cadoului perfect utilizându-se de ideile proprii și de indicațiile clienților, însă și de tehnologii înalte.

Tablouri canvas pentru persoana iubită

Cadourile alese pentru partenerul de viață au o însemnătate aparte și trebuie să fie speciale. Cei ce dețin fotografii surprinse alături de persoana iubită ar trebui să ofere posibilitatea specialiștilor de a le transpune pe pânză, rezultatul fiind unul deosebit și creativ. Tablourile de cuplu pot fi realizate cu fotografii care amintesc despre un eveniment special pentru cei doi, precum: nunta, prima întâlnire sau o vacanță.

Alături de fotografii se atașează mesaje personale sau inimi în diverse culori, pentru a completa povestea exprimată de cuplu. Printre mesajele potrivite unui astfel de tablou de numără și citatele despre iubire, așa cum este cel al lui Joey W. Hill: „Când te privesc, știu că mi-am găsit oglindă sufletului'. Citatele celebre sunt profunde și exprimă sentimentele așa cum câteva cuvinte oarecare nu ar putea să o facă.

O idee originală este mesajul transmis într-o limbă de circulație internațională ce este pe placul partenerului. Spre exemplu, dacă acesta apreciază cultură italiană și limba vorbită de nativi, un citat italian îl va impresiona.

Marchează aniversarea copilului cu un tablou canvas!

Cu fiecare aniversare a copilului, părinții surprind evenimentul în fotografii, pentru că niciun detaliu să nu se piardă peste ani. Alături de fotografiile din ramele așezate la loc de cinste în casă merită adăugat un tablou canvas care să marcheze o nouă aniversare.

O idee în acest sens este crearea unui tablou cu fotografia copilului, împreună cu vârstă împlinită și un mesaj din partea părinților. Este un cadou ce nu își va pierde valoarea sentimentală peste ani și care poate fi păstrat pentru totdeauna. Imaginea nu își pierde din calitate în timp, ceea ce face că investiția să fie una minimă, însă de durată!

Află care este pasiunea fratelui sau a surorii și transpune-o într-un tablou canvas!

Fie că pasiunea fratelui sunt desenele animate cu personajele Rick & Morty, ori muzică artistului 6ix9ine, un tablou care îi întruchipează pe aceștia îl va bucură, cu siguranță. Pasionat de jocurile video Brawl Stars? Cea mai bună opțiune este personalizarea unui tablou canvas care îi surprinde pe Colț, Shelly și Crow.

Pentru surori ar putea fi create tablouri canvas cu personajele de film sau artistele preferate, așa cum sunt Harley Quinn sau Billie Eilish. Pentru Harley Quinn, personajul din filmul Joker, jucat de actrița Margot Robbie, multe tinere au dezvoltat o pasiune, având în vedere personalitatea acesteia și rolul controversat pe care l-a avut. Cât despre Billie Eilish, artista a câștigat cu muzica sa inimile tinerelor la nivel mondial, iar un tablou canvas care o surprinde pe aceasta ar reprezenta un obiect de decor extraordinar așezat în orice încăpere a casei.

Tablouri canvas pentru bunici desăvârșite în bucătărie

Nimic nu se compară cu deliciile pregătite de bunici în bucătărie. Și ce altă modalitate mai bună de a le mulțumi pentru rețetele pregătite există, decât un tablou pe care îl vor păstra întotdeauna pe perete? O idee bună este personalizarea tabloului cu mesaje, precum: „Doar cele mai bune mame primesc titlul de bunica' sau' MasterChef Bunica'.

Tablouri care surprind destinații de vacanță, pentru pasionații de călătorii

Părințîi sunt pasionați de călătorie? Odată cu aniversarea căsătoriei lor, copiii le pot face un cadou personalizat, care surprinde destinația preferată de vacanță pe care au marcat-o deja pe harta, ori unde și-au propus să călătorească. Așadar, tabloul poate conține un obiectiv turistic reprezentativ pentru un oraș, așa cum este Big Ben – simbolul Londrei sau Turnul Eiffel – faimoasa construcție din Paris.

Pentru a oferi un cadou unic, personalizarea cu un citat pe tema călătoriilor este o idee excelență. Romancieră Anita Desai a lansat un citat conform căruia „Oriunde călătorești, destinația devine o parte din ține'. Sunt cuvinte care îi vor impresiona pe cei pentru care destinațiile de vacanță înseamnă a se deconecta de rutină și a descoperi noi culturi, a interacționa cu oameni diverși sau a gustă din bunătățile locale. Toate acestea au asupra oamenilor o amprenta pozitivă și creează amintiri care contează.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial