(P) Surprizele continuă! Pictorul Fericit oferă acum picturi pe numere pe șasiu!

(P) Surprizele continuă! Pictorul Fericit oferă acum picturi pe numere pe șasiu!

Pictorul Fericit, o sursă parcă infinită de experiențe la superlativ, a pregătit o altă surpriză pentru al său public pasionat de varianta simplificată a picturii. De puțin timp a introdus în cadrul magazinului său online – pictorulfericit.ro – modele de picturi pe numere ce vin direct pe șasiu.

Acest lucru vine ca o ușurare pentru cei ce își doresc ca odată ce au finalizat pictura să o așeze direct pe un perete. Dimensiunile picturilor pe numere rămân aceleași, respectiv 50 x 40 cm, iar prețul de asemenea rămâne neschimbat.

Universul picturilor pe numere se conturează la Pictorul Fericit!

Pictorul Fericit oferă pentru ai săi clienți doar produse înalt calitative ce vin la pachet cu o serie însemnată de avantaje. Ce ar spune cei interesat de un kit complet pentru pictura pe numere? Fiecare produs achiziționat de pe pictorulfericit.ro conține kit-ul complet de pictură compus din panza canvas schițată, culorile pe bază de apă și acril, 3 pensoane de dimensiuni diferite, iar opțional poate fi vorba și despre șasiu.

Şevaletul nu este inclus în pachet, însă poate fi achiziționat tot de pe pictorulfericit.ro. Vorbim despre un model ajustabil, confecționat din aluminiu, deci extrem de ușor, fiind astfel simplu de transportat oriunde.

pictura pe numere pe sasiu mai are nevoie doar de un șevalet aferent pentru ca întreaga sesiune de pictură să fie desfășurată la standarde înalte. Din nou, toate cele necesare, atât șevaletul, cât și picturile pe numere pe șasiu sunt puse la dispoziție de Pictorul Fericit în cadrul magazinului său online.

Categorii diverse de picturi pe numere cu colorkit inclus!

Diversitatea este la ea acasă în cadrul magazinului online de picturi pe numere Pictorul Fericit. Astfel, toți cei interesați pot selecta pictura pe numere dorită din cadrul categoriilor sugestive de produse. Vorbim de picturi pe numere pentru ea, pentru el, picturi pe numere cu animale, cu flori, peisaje, clădiri, orașe și nu doar atât.

O mare parte dintre picturile pe numere disponibile la Pictorul Fericit dispun de șasiu, însă pot fi achiziționate și în varianta fără șasiu la un preț mai mic.

În plus, opțional, pasionații pot achiziționa inclusiv cuțite pentru pictură de la același magazin online. Setul conține 5 cuțite de dimensiuni diferite. În acest fel, pot și aplicate în cadrul picturilor tehnici cunoscute și îndrăgite: relief, umbre și așa mai departe.

Transportul este din partea casei la Pictorul Fericit, indiferent de valoarea comenzii, respectiv numărul produselor achiziționate. Plata va fi realizată doar online, iar clienții au la dispoziție 14 zile pentru retur.

Vorbim deci la Pictorul Fericit de produse ce prezintă calitate premium, produse ce nu își pierd din aspect și rezistență odată cu trecerea timpului. Culorile aplicate pe pânza de canvas nu se cojesc în timp, chiar dacă pictura este păstrată sub formă de tub, rulată. În plus, recipientele de culori prezintă cantități mai mult decât necesare, putând fi folosite și pentru retușuri ulterioare, nu este necesar să achiziţionaţi separat alte seturi. 

Pictorul Fericit are sediul în Suceava, mai exact pe strada Mărășești, nr.18, etaj 1, apartament 2. Pentru mai multe detalii, personalul este oricând disponibil spre a răspunde la întrebări la numărul de telefon 0754 459 540 sau prin e-mail: [email protected] În plus, Pictorul Fericit este activ și pe rețelele de socializare în vogă – Facebook și Instagram!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial