(P) Studio Casa, în parteneriat cu un cunoscut producator italian dezvoltă linia de cooking și accesorii – PEPITA GRANIT

Studio Casa, unul dintre cei mai cunoscuti producători și importatori de electrocasnice de pe piața din România, dezvoltă sub acest brand, în colaborare cu un partener italian – linia de produse premium de cooking și accesorii – Pepita Granit. 

Sectorul gastronomic din România a cunoscut în ultima perioadă o expansiune extraordinară punându-se accent pe mâncarea tradițională si valorile culinare străvechi, care atrag an de an mii de turiști doritori de experiențe unice.

Acest sector a fost puternic promovat prin numeroase emisiuni gastronomice televizate, care au ajutat la evoluția si desăvârșirea bucătarilor români din toate colțurile țării. 

Fiind o categorie de interes la acest moment, mai ales în contextul pandemiei mondiale, producătorii de echipamente, accesorii și instrumente pentru gătit au profitat de această perioadă de maximă audiență pentru a aduce în atenția publicului din România produsele lor tematice. Printre brandurile care au reușit să iasă in evidență cu lansări inovative și produse practice, de o calitate superioară – se numără și brandul Studio Casa, cu produsele din gama: Pepita Granit.

Pepita Granit – Gătește cu dragoste mâncare sănătoasă !

Brandul Studio Casa, cu 16 ani de experiență pe piața de electrocasnice și produse pentru casă din România, oferă o gamă variată de repere destinate uzului casnic, de o calitate superioară – la prețuri extrem de avantajoase. Din dorința de a putea oferi clienților săi soluții permanente și complete pentru casă, a creat în parteneriat cu un cunoscut producător Italian – o gamă premium de produse de gătit și accesorii – PEPITA GRANIT.

Pepita Granit este o linie de produse care a reușit să aducă în prim-plan-ul domeniului culinar instrumente pentru gătit premium la prețuri excepționale.

Nicoleta Iugulescu, fondatorul M&N Italy Trandind și al brandului Studio Casa, explică necesitatea acestui nou proiect pe piața din România. 

„Pepita Granit a avut o priză spectaculoasă la public încă de la apariția sa pe piață – ceea ce ne bucură enorm – deoarece acest proiect a necesitat câțiva ani de muncă asiduă înainte de lansare. Pepita Granit este pentru oameni și despre oameni, împărtășind valorile pe care brandul mamă, Studio Casa, le are – acelea de a oferi românilor produse premium la prețuri foarte avantajoase. Crearea acestei linii a vizat excelența, așa că a fost nevoie de un parteneriat cu o firmă de producție din Italia, specializată pe aceasta tipologie'.

Gama Pepita Granit – calitate la prețuri avantajoase

Linia de produse Pepita Granit se remarcă printr-o gamă largă de articole premium, precum: tigăi, grill-uri, crepiere, wok-uri, oale, toate parcă aflate într-o simbioză perfectă pentru crearea unei bucătării complete. Ceea ce au în plus aceste produse față de cele deja existente pe piață este modul de proiectare, atenția la detalii, calitatea și accentul pus pe gătitul sănătos – lucru care oferă clienților finali numeroase beneficii. 

Toate produsele ce compun gama Pepita Granit by Studio Casa sunt eco-friendly, prezintă finisaje „stone – effect mineralite' care oferă un design modern și extrem de elegant, dar și garanția unor preparate care păstrează aportul nutritiv în timpul procesului de gătire și gustul savuros al naturii. 

Fiecare produs pentru gătit are la baza 4 straturi care oferă antiderență sporită și protecție maximă anti – căldură, cu un corp de aluminiu cu 99 % puritate. Stratul intern al produselor ajută la eliberarea controlată a căldurii pe întreaga suprafață a vasului, astfel încât alimentele să fie gătite uniform, stratul intermediar este cel care asigură o rezistență crescută împotriva zgârieturilor, sporind, totodată, melanjul celorlalte straturi, iar cel exterior ajută la o antiaderență crescută și la un mod extrem de facil de întreținere. 

Articolele pentru gătit Pepita Granit se regăsesc în magazinul online studiocasa.ro; atât individual cât și în pachete avantajoase, formate din două sau mai multe produse.

Am dorit să le oferim clienților noștri posibilități variate de achiziții: atât produse individuale și piese separate pentru gătit cât și pachete avantajoase din perspectiva unor costuri echilibrate. Pe întreg parcursul anului am pregătit numeroase reduceri interesante care să le permită tuturor clienților să își achiziționeze produse de calitate premium chiar si in rate de până la 12 luni cu 0% dobandă' – declară Andreea Iordache, manager achiziții MN ITALY TRADING .

Printre produsele de gătit cele mai vândute din această gamă, se numără:

  • oala antiaderentă de 8L – Studio Casa / Pepita Granit – care are o înălțime de 17 cm și un diametru de 26 cm, fiind perfectă pentru prepararea de supe, ciorbe și mâncăruri cu sos. La fel ca și celelalte produse din gamă și aceasta se bucură de o structură multistratificată, cu aspect natural de piatră.
  • cratița – Studio Casa / Pepita Granit este un alt bestseller al acestei linii de cooking datorită înălțimii de 8,8 cm și a diametrului extrem de generos de 30 cm. Aceasta prezintă două mânere pentru o manevrare cât mai facilă, fiind soluția perfectă pentru o familie numeroasă cu mulți membrii. 
  • tigăile Pepita Granit  sunt și ele o categorie foarte apreciată de către clienții Studio Casa, care propune un set de trei piese format din: tigaie grill Pepita Granit de 28 cm, tigaie înaltă Pepita Granit de 26 cm și tigaia Pepita Granit de 24 cm. 
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial