(P) Siguranța nu are preț când vine vorba de lucrurile personale! Avantajele unui vestiar metalic

(P) Siguranța nu are preț când vine vorba de lucrurile personale! Avantajele unui vestiar metalic

Atunci când ai nevoie de un spațiu de depozitare pentru bunurile angajaților, există mai multe opțiuni pe care le poți lua în considerare. În general, majoritatea firmelor optează pentru vestiare alcătuite din lemn sau plastic, deoarece acestea pot fi achiziționate la prețuri mai mici. Totuși, un vestiar metalic reprezintă de multe ori o alternativă mai bună. Iată care sunt avantajele acestei soluții!

Construcția exterioară

Multe modele de vestiar metalic au exteriorul realizat din tablă de oțel profilată, cu grosimea de 0,7mm. Din același motiv, acestea rezistă bine în timp și pot fi utilizate cu ușurință în diverse domenii de activitate. Vestiarele sunt folosite pentru depozitarea uniformelor de lucru și a bunurilor personale. Cu toate acestea, unele modele au polițe care suportă o greutate mare. Prin urmare, în acestea se pot amplasa și obiecte voluminoase.

Vopseaua ignifugă pe un vestiar metalic asigură un nivel superior de protecție la contactul cu focul și în cazul incendiilor, iar fantele de aerisire din acoperiș permit pătrunderea aerului în interior și evitarea procesului de formare al bacteriilor.

vestiar metalic

Nivelul de siguranță

Sistemul de închidere este adesea unul clasic, cu 2 chei. La cerere, se poate monta un mâner prevăzut cu gaură pentru lacăt sau unul pentru închiderea din două mișcări. Unele modele prezintă inclusiv posibilitatea de a instala închiderea în 3 puncte, cu monedă și prin cifru electronic. Acestea sunt însoțite de o cheie Master, care oferă avantajul de a deschide toate ușile în situațiile neprevăzute.

Compartimentele dintr-un vestiar metalic pot fi ranforsate pe interior cu profil mecanic, ceea ce asigură întărirea acestora. În același timp, nervurile longitudinale amplasate pe laterale permit o rigidizare sporită. Un astfel de produs poate dispune de certificările ISO 9001:2008 Quality Management, ISO 14001:2004, Environmental Management și OHSAS 18001:2007 Health and Safety Management.

Alte îmbunătățiri utile sunt ușile din HPL cu grosimea de 8 mm și ușile din MDF cu grosimea de 18 mm. Majoritatea modelelor se află în stare complet asamblată, astfel încât nu mai este nevoie să te ocupi singur de realizarea unei asemenea etape. Totuși, în unele cazuri, nu ai parte de acest beneficiu, ceea ce înseamnă că trebuie să te asiguri că dispui de o persoană specializată pentru montaj.

Dotările suplimentare

Vestiarele metalice sunt construite cu scopuri diferite și nu toate modelele sunt utile în cadrul fiecărei companii. De aceea, este necesar să alegi unul care să fie potrivit pentru nevoile tale. 

Un vestiar metalic școlar vine în sprijinul activităților desfășurate de către profesori și elevi, în timp ce unul compartimentat este potrivit pentru domeniul tehnic. În funcție de preferințele tale, poți atașa acestuia o băncuță din lemn sau din metal. 

Alte opțiuni utile sunt polița pentru încălțăminte și kitul de picioare reglabile, deoarece acesta îți oferă posibilitatea de a curăța mai ușor partea inferioară. Alegerea finală a modelului se face în funcție de dimensiuni, beneficii și bugetul în care te încadrezi. 

Într-un magazin online cu produse de birotică și papetărie, așa cum este officeclass.ro, ai parte de o gamă largă de astfel de produse și dispui de transport gratuit pentru toate comenzile de minimum 180 de lei!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial