(P) Shopping în mall și relaxare? Da, te rog!

Într-o lume foarte agitată, în care primează bifarea sarcinilor zilnice, timpul a devenit o resursă din ce în ce mai prețioasă. Nenumăratele activități pe care vrem să le ducem la bun sfârșit, care cumva au ajuns să valideze statusul de părinte, femeie de carieră, soție sau un mix dintre toate acestea ne privează de timpul pe care ni-l oferim nouă. Astfel, am ajuns în situația în care ne dorim să facem mai multe activități în același timp tocmai pentru a bifa cât mai multe de pe lista de to do'. Dar te-ai gândit vreodată cum ar fi să combini shoppingul și relaxarea?

Tocmai de aceea, AFI Cotroceni îți propune acest mix inedit prin campania Ritualul de Relaxare'. Dacă alegi să te relaxezi la mall, folosind serviciile partenerilor programului, vei fi răsplătită cu un premiu surpriză pe loc. Cel mai mare mall din România îți propune astfel să combini utilul cu plăcutul, dar mai ales shopping-ul cu un moment prelungit de răsfăț. Proiectul se va desfășura pe tot parcursul anului.

Până pe 31 mai te poți prezenta la Info Desk cu bonuri din aceași zi care dovedesc că ai trecut la cei patru parteneri ai campaniei curente: Museum of Senses, Nala, Paul, Gett’s Color Bar și vei primi automat un premiu surpriză. Practic, pe lângă lista de cumpărături pe care trebuie să o bifezi, poți adăuga o vizită în cel mai interactiv muzeu din România, poți să te răsfeți cu un desert delicios de la Paul și să te bucuri de produsele și serviciile de beauty oferite de Nala și Gett’s Color Bar.

Mai multe detalii despre campanie, precum și regulamentul pot fi consultate aici: https://www.aficotroceni.ro/campanii/ritualul-de-relaxare-martie-mai-2019/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial