(P) Servicii moderne de închirieri autocare și microbuze pentru evenimente speciale

Compania TRANSCAR SRL furnizează servicii de închirieri autocare și microbuze, de foarte bună calitate, la nivel european, precum și servicii de transport în țară și în străinătate. Pentru că această companie are o experiență în acest domeniu de peste 18 ani, vă recomandăm cu încredere și celelalte servicii furnizate de această companie, respectiv servicii de transport la aeroport, transport copii București, Ilfov și Alexandria, servicii de transport angajați la servici, servicii de transport ecumenic, de transport în interes de afaceri, etc.

Servicii moderne de închirieri autocare și microbuze pentru evenimente speciale

Această categorie de servicii se adresează atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice, care organizează evenimente speciale precum nunți, botezuri, aniversări diverse, întruniri de la absolvirea facultății, etc.

Flota auto de care dispune compania TRANSCAR SRL este de actualitate. Autocarele și microbuzele sunt foarte bine dotate cu sisteme de aer condiționat. Sunt verificate periodic pentru a oferi siguranță maximă pasagerilor de la bord.

Serviciile de inchirieri autocare sunt recomandate atât pentru întruniri cu mai multe persoane cât și pentru cele cu mai puțini invitați. Autocarele și microbuzele sunt de tip Mercedes-Benz, Isuzu sau IVECO.

Astfel de servicii pot fi contractate atât pentru evenimente care au loc în municipiul București, cât și pentru evenimente care au loc în județul Ilfov și în localitățile Alexandria, Videle, Turnu Magurele, Zimnicea, Roșiorii de Vede.

În situația în care nu locuiți în una din aceste localități și vă aflați prin apropiere, nu este deloc nepotrivit să încercați să vorbiți cu cineva din conducerea companiei, pentru a căuta o soluție pentru problemele dumneavoastră.

În ceea ce privește serviciile de inchirieri microbuze , acestea sunt la fel sigure și de calitate, ca și cele de închirieri autocare. Pot fi închiriate pentru transportul persoanelor la evenimente deosebite sau pentru organizarea de excursii. Compania furnizează servicii de transport și pentru copii, nu numai pentru adulți.

Șoferii cu care colaborează sunt profesioniști în adevăratul sens al cuvântului. Au foarte mulți ani de experiență și sunt atenți, politicoși și prietenoși cu pasagerii.

Servicii de transport angajați la servici

Este o categorie de servicii din ce în ce mai solicitată în ultimul timp. Foarte multe companii au ales să externalizeze aceste tipuri de activități. TRANSCAR SRL poate prelua oricând răspunderea transportului angajaților companiei dumneavoastră, indiferent unde se află sediul companiei. Condițiile de transport sunt excelente, ofertele sunt avantajoase!

Pentru persoanele interesate de astfel de servicii de inchirieri microbuze, pe site-ul companiei transcarsrl.ro găsiți toate datele de contact necesare pentru a discuta în mod direct cu oricare din reprezentanții acestei firme.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial