(P) Scapă de grija insectelor cu plase aluroller.ro

(P) Scapă de grija insectelor cu plase aluroller.ro

Se apropie cu pași repezi vara și nu avem cum să nu ne întrebăm următorul lucru: cum anume vom gestiona problema insectelor supărătoare care își fac apariția în această perioadă a anului și care ne creează disconfort, fără să ne fie afectat bugetul? Chiar dacă spray-urile de insecte pot reprezenta o soluție temporară extrem de eficientă, pe termen lung vom sesiza faptul că vom cheltui mult mai mulți bani pe astfel de produse. Ideal ar fi ca problema să fie rezolvată cu o soluție pe termen lung, ceva care să necesite, în cel mai rău caz, o investiție la câțiva ani (2 până la 5 sau chiar 10 ani). Soluția este una cu rezultate garantate!

Dacă te-a prins sezonul estival fără un aparat de aer condiționat, atunci mai mult ca sigur obișnuiești să deschizi ferestrele și / sau ușile ca să scapi de caniculă, însă această metodă, pe lângă faptul că nu este cea mai eficientă, mai dă acces liber și insectelor supărătoare să îți invadeze spațiul personal. Cei mai supărători sunt, clar, țânțarii care pișcă și provoacă mâncărimi la nivelul pielii, dar lista este una ceva mai semnificativă. În acest caz, trebuie să le blochezi accesul în casă și poți face eficient acest lucru cu ajutorul unor plase aluroller.ro, ideale pentru uși și / sau ferestre, care sunt suficient de permeabile pentru aer, dar impermeabile pentru insecte.

Plasele pentru insecte din această gamă sunt o investiție benefică, mai ales pe termen lung pentru că sunt la fel de ideale în absolut orice anotimp, nu doar vara când se întâlnește cea mai mare activitate în natură. Deci le poți aplica azi, de exemplu, și să le mai schimbi abia peste câțiva ani de zile buni. De asemenea, sunt rezistente și sunt cele mai în măsură să țină la distanță o gamă largă de insecte care pot deveni chiar periculoase pentru persoanele alergice, precum țânțari, viespi, albine, păianjeni și / sau alte insecte supărătoare. Și există foarte multe modele de plase antiinsecte pe care merită să le încerci!

De câte feluri sunt plasele pentru insecte, puse la dispoziție de magazinul online aluroller.ro?

Pentru că au dorit să ofere clienților lor diversitate, acest site pune la dispoziție cele mai profesionale servicii de montare, dar și 6 tipuri diferite de plase pentru insecte din care poți alege fix modelul care consideri că te avantajează cel mai mult:

  1. Plase fixe pentru insecte. Acest model este considerat de buget, întrucât mărimile standard sunt deja aproximate de echipa aluroller.ro și tot ce trebuie să faci ca să beneficiezi de avantajele cumpărăturilor online. Plasele fixe sunt confecționate din profil de aluminiu rezistent, care este vopsit cu atenție în câmp electrostatic și din alte materiale de calitate cu proprietate antiinsecte, precum o plasă din fibră de sticlă cu proprietăți ignifuge, cleme, colțare și șnur. Plasa fixă este cel mai ușor de montat dintre toate și cu siguranță se încadrează în bugetul oricărei familii.
  2. Plase de insecte montate pe balamale. Singura diferență, care le deosebește de prima categorie, o reprezintă faptul că acestea pot fi deschise și închise în aceeași manieră cu geamurile obișnuite. Deci, există oricând posibilitatea să le deschizi / închizi oricând dorești, deși în sezonul de vară nu poți să faci asta prea des, din cauză că insectele așteaptă la pândă și cea mai mică portiță de acces. Acest model de plasă este foarte uzual.
  3. Plase tip rulou, care glisează de sus în jos sau de la stânga la dreapta (pot fi verticale sau orizontale). Un fel de jaluzea, dar una mult mai eficientă, ce ține la distanță insectele supărătoare. Acest model este realizat din: casetă de susținere, ghidaje prevăzute cu peri speciali, un agățător fix și un agățător mobil și o sită.
  4. Plase culisante pentru insecte. Sunt practice și ușor de utilizat, fiind mai lesne de mânuit. Ideale pentru orice tip de locuință, fără excepție. Acest model se mânuiește ușor datorită rolelor din dotare, care fac posibilă proprietatea mobilă a plaselor. 
  5. Plase de insecte tip plisee. Un fel de culisante, dar cu mai multe mișcări de închidere / deschidere. Pe lângă casetă și ghidaj din aluminiu, sunt realizate cu sită rezistentă din fibră de carbon, care este, de asemenea, translucendă. Plasele de insecte tip plisee sunt o investiție bună, pentru că fac față cu brio intemperiilor naturii, precum grindină sau raze solare arzătoare.
  6. Plase atipice pentru insecte. Nu în ultimul rând, plasele atipice sunt oferite de către aluroller.ro pentru persoanele care au la casele lor forme mai atipice de ferestre, care nu ar încadra corect o plasă obișnuită pentru insecte. Aceste plase sunt realizate numai pe comandă specială, așadar consultați o echipă de specialiști când vine vorba de proiecte personalizate de plase pentru insecte. Pot fi ceva mai costisitoare ca plasele obișnuite, tocmai din cauza faptului că trebuie luate măsurători înainte, de către o echipă de specialiști (sau poți să le oferi tu măsurătorile exacte), dar prețul final va fi unul care va merita investiția, pentru că te vei bucura de aceleași avantaje antiinsecte, pentru modelul unic de fereastră pe care îl ai.

Nu lăsa niciodată ca insectele supărătoare să îți invadeze casa, mai ales că soluția împotriva lor este una extrem de la îndemână și eficientă pe termen lung. În plus, plasele antiinsecte sunt rezistente și reprezintă o investiție pe care o schimbi abia la ani de zile distanță, deci nu trebuie să îți faci griji în legătură cu bugetul personal, pentru că nu o să fie afectat în sensul negativ al cuvântului. Descoperă aluroller.ro și avantajele plaselor de insecte oferite de magazinul lor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial